Hecht 54800 Elektrická štvorkolka červená 36v 800w

500.00

HECHT 54800 je poháňaná Lead-acid akumulátorom s kapacitou 36 V/12 Ah. Doba nabíjania je približne 6-8 hodín a dojazd na jedno nabitie môže dosiahnuť až 18 km, samozrejme závisí od terénu a zaťaženia.

Kategórie:

Popis

Radi vám predstavujeme HECHT 54800 – malú, no výkonnú akumulátorovú štvorkolku, ktorá je perfektným spoločníkom pre vaše voľnočasové aktivity. Toto vozidlo poháňa elektromotor s výkonom 800 W, čo z nej robí rýchlu a zábavnú štvorkolku, schopnú dosiahnuť rýchlosť okolo 20 km/h. Navyše, jej elektrický pohon je úplne tichý a ekologický, čo umožňuje prevádzku na miestach, kde sú iné stroje so spaľovacím motorom obmedzené.

Bezpečnosť a kontrolu nad jazdou zaručuje systém s dvoma kľúčikmi. Hlavný spínač na paneli má svoj kľúčik, čo zabezpečuje, že buggy nebudú používané deťmi bez vedomia rodičov. Druhý kľúčik slúži na nastavenie obmedzovača rýchlosti, čím sa zabráni náhodnému zvýšeniu rýchlosti nezrelým vodičom. Bez tohto druhého kľúča nie je možné obmedzovač vypnúť, čím sa zabezpečí ďalšia úroveň bezpečnosti.

Ovládanie jazdy a rýchlosti je jednoduché a intuitívne – otáčaním „plynového“ madla na pravom riadidle môžete zvýšiť alebo znížiť rýchlosť. Nožný pedál tiež zohráva dôležitú úlohu pri zabezpečení bezpečnosti. V prípade neopatrného prevrátenia vozidla sa motor okamžite zastaví, akonáhle sa uvoľní nožný pedál.

Kotúčové brzdy na predných a zadných kolesách poskytujú spoľahlivé brzdenie, a zároveň brzdy na prednej strane majú zámok, takže môžete pevne zabrzdiť pri parkovaní. Štvorkolka má hrubé dezénové pneumatiky, čo zaručuje dobrú trakciu a priestupnosť terénom.

HECHT 54800 je poháňaná Lead-acid akumulátorom s kapacitou 36 V/12 Ah. Doba nabíjania je približne 6-8 hodín a dojazd na jedno nabitie môže dosiahnuť až 18 km, samozrejme závisí od terénu a zaťaženia.

Táto štvorkolka je dokonalou voľbou pre vaše dobrodružstvá a zábavu. Vezmite ju na vašu súkromnú pôdu a užívajte si bezstarostnú jazdu s rodinou a priateľmi.

Prosíme, pamätajte, že HECHT 54800 nie je určená na jazdu na verejných pozemných komunikáciách. Pre osobný odber v predajni, kde vám náš tím ochotných technikov poskytne zoznámenie s produktom a krátke zaškolenie, aby ste mohli bezpečne využívať všetky jej výhody.

Batéria: 36 V 12 Ah
Pre deti vo veku: od 6 rokov
Hmotnosť autíčka: 42 kg
Rýchlosť: 25 Km/h
Rozmery: dĺžka (cm) – 100
šírka (cm) – 59
výška (cm) – 60 cm
Nosnosť: 65 kg
Popis: Akumulátorová štvorkolka s kovovým rámom. Kolesá s pneu, rýchlosť 20 km/h. Aku 36V/12Ah. Motor 800 W. Rozmery (D x Š x V): 100 x 59 x 60 cm.