Domov › Diskusné Fóra › Diskusné fórum pre svet elektro-pohonov › AFT ebike kit 1680w/48v ultimate+upgrade
- Toto téma obsahuje 22 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 9 years, 7 months od
klotas.
-
AutorPríspevky
-
29 mája, 2015 o 5:08 pm #6201
wamp
Účastník (Participant)zdravím, je tu niekto kto by mi to namontoval ak by som si to objednal?
bývam v Poprade, ale nieje problem prisť kdekolvek. Požadujem perfektnu a preciznu pracu:-)-
Táto téma bola upravená pred 9 years, 9 months používateľom
wamp.
31 mája, 2015 o 9:08 pm #6216pivnicek
Účastník (Participant)Myslim, ze ta suma je masaker. Nikto si to nekupi. Ked chces kvalitu bez kompromisov, pockaj dalsich 10 rokov vyvoja a potom to mozno bude ono 😀 Momentalne asi bosch motory su najspolahlivejsie, ale je to slabunke, 250W nominal. Ego kit je daco podobne ako AFT, ale tiez cenou mimo. Aj tak je velky problem k tomu sparobat adekvatne komponenty bajkove, ktore su vsetky dimenzovane na ludske nohy a nie na 3000W v spickach. Retaze sa trhaju, ramy praskaju, spice a rafiky, duse pri vacsej zatazi. Stredove zlozenie, brzdy nestihaju atd…
1 júna, 2015 o 5:47 am #6220bob
Účastník (Participant)Doplním, bosch už dělá i 400W motory nominál.
Jinak se taky přikláním ke střeďákům maximalně do 1kW nom., bohatě to stačí a vyjede to cokoliv. Velké problémy s tím odpadají.1 júna, 2015 o 6:56 am #6221wamp
Účastník (Participant)no presne tak, chcel by som viac ako 400w….to su podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze….
1 júna, 2015 o 7:21 am #6222bob
Účastník (Participant)Těch 400W je nominál ale maximál je 700W a to stačí na každý kopec.
Vyhozené peníze jsou za mnohonásobně předražený ego-kit a všechny podobné:-)
Na to že tam vymění ložiska ocel za keramiku rozhodně cenu nezvedá, výroba konzolí je taky tisíci korunová záležitost. Prodávat to potom i s bateri za 90tis Kč je zločin:-)
Puvodní cena je kolem 12tis. Kč + cena baterie.1 júna, 2015 o 9:12 am #6225wamp
Účastník (Participant)no dal by som tam s radosťou bafanga, ale mam hlavove zloženie presfit z domcom širokým 90mm
1 júna, 2015 o 10:04 am #6226Robikl
Účastník (Participant)A není tedy lepší si vybrat pro přestavbu jiné kolo a tohle neničit? 🙂
1 júna, 2015 o 10:15 am #6227wamp
Účastník (Participant)na tomto sa mi velmi dobre jazdí a aj sa mi páči…podľa všetkých čo už prestavbu urobili sa späť k bezmotorovemu nevratim. Predať ho nechcem, ale ďalší už nemam kde dať
1 júna, 2015 o 11:49 am #6228Robikl
Účastník (Participant)Tak to jo. Teď tedy hlavně dobře zvážit, jestli chceš spíš zábavu a tedy výkon, a nebo jen pomoc do kopce a dlouhý dojezd. Ideální by bylo mít oboje, ale ono to někdy jde proti sobě.
1 júna, 2015 o 1:05 pm #6229wamp
Účastník (Participant)skôr ten dlhy dojazd a pomoc do kopca….alke to sa predsa da aj so 750w…..nechcem pohon do kolesa
1 júna, 2015 o 1:13 pm #6230pivnicek
Účastník (Participant)Ja mam 5kw na stredovom pohone, BB 83mm. Ani som nevedel, ze sa robia aj 90mm. Zda sa, ze uz to mam v celku spolahlive. Ale plny vykon nevyuzivam casto. Po rovinke 63 km/h. Viac mas na vlakne tu:
E-bajk do terénu s výkonom 6000W2 júna, 2015 o 4:05 pm #6246uzivatel
Členwamp- prerabat ti urcite nic nebudem, no som z Gerlachova a to mas cez Poprad-Velka alebo cez V.Slavkov cez les – nie po ceste popri autach cca 4 km . Mozme sa stretnut a pokecet pripadne mozes pozriet ako to mam urobene ja. Na mojom bike mam Cyclone 1.6kW ale mam bike aj s Hub motorom.
2 júna, 2015 o 7:02 pm #6248wamp
Účastník (Participant)SFSF jazdievam okolo dialnice cez Batizovce a cez lesy na Štôlu…ale ked sa dohodneme tak možme dať stretnutie,
2 júna, 2015 o 8:31 pm #6249wamp
Účastník (Participant)ak je to také jednoduché, tak prečo to nerobi nejaka šikovná firma u nas?
neverím, že napríklad škodovka s tym nema skusenosti-
Táto odpoveď bola upravená pred 9 years, 9 months používateľom
wamp.
4 júna, 2015 o 7:26 pm #6269uzivatel
ČlenSom na sluzobke mimo okres. Cez vikend mozme prehodit par slov . Aj v Bat. pri strkovisku napr…
-
Táto téma bola upravená pred 9 years, 9 months používateľom
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Komentáre