AFT ebike kit 1680w/48v ultimate+upgrade

Domov Diskusné Fóra Diskusné fórum pre svet elektro-pohonov AFT ebike kit 1680w/48v ultimate+upgrade

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 16 až 23 (z celkového počtu 23 )
  • Autor
    wamp
    Účastník (Participant)

ok, dohodneme kedy a kde

wamp
    Účastník (Participant)

mam čas až budúci týždeň a našiel som pána z Teplice, čo mi to vraj prerobí…

uzivatel
    Člen

To som rad a dufam ze vsetko dopadne OK k tvojej spokojnosti.

uzivatel
    Člen

wamp …este som si spomenul na teba …som zazrel tento inzerat…
    Skus porozmyslat ….z 4500€ na 1500€ ano je pouzivany ….ale po roku bude aj ten tvoj 🙂 Do zadu 8fun 250W s volnobezkou ..a ked chces sportovat tak dale LiPOLky 5Ah a dostavas sa do ceny do 2000€ a vahy okolo 13-15 kg to na celoodpruzeny je velmi velmi pekne. Keby som ja nemal ten svoj okamzite idem do toho. Ani nevaham!!!!

http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/236888/trek-fuel-ex-98-carbon.html

• Táto odpoveď bola upravená pred 9 years, 5 months používateľom uzivatel.
    pivnicek
    Účastník (Participant)

No, nieje vsetko zlato co sa blisti. Ked som cital komentar, tak to asi nieje celkom tak ako pise inzerent. Nove je nove. Treba si premysliet, ci nestoji zato si priplatit napr. 500,- Eur a mat to 100% nove v zaruke. Nikto nepreda pod cenu…

wamp
    Účastník (Participant)

uzivatel,
    tak som sa rozhodol neprerábať a kupil som hotovku: Bulls E Stream Enduro FS.
    Jazdievam často okolo bagroviska nad Gerlachovom, tak sa možme stretnuť a skúsiš…
    nieje to sice nejaký silák, ale je to nové a celkom funkčné

SFSF
    Účastník (Participant)

Ahoj wamp ….to som ja uzivatel / SFSF / Pre vysvetlenie ostatnym… poziadal som admina aby zrusil moju registraciu , uz ma nebavilo dookola mlatit prazdnu slamu. Radsej sadnem na moj bike a slapem….neriesim vyskove kilometre 2000 denne a jazdit pritom z kopceka na kopcek…ako niekto…nech si skusi dat Poprad Sliezsky dom bez baterky a supom/ vkuse bez zastavenia/ …to su vyskove kilometre….potom riesit dakeho starsieho pana co tvrdohlavo riesi za 5€ somarinu ktora nema opodstatnenie lebo kupil hlupost …atd….cital som to tu a citat budem…ale reagujem len na teba a tvoj odkaz….
    kontaktuj ma e-mailom na tdm@tdm.sk prosim….dohodneme stretko a poskusame navzajom….DIIK

klotas
    Účastník (Participant)

LOL SFSF .))) , toho starsieho pana co som ho oznacil za rybara co pouziva ebike na rybacku a nakup do vedlajsej dedinky? .)) no v kazdom pripade Wamp gratulujem k novemu stroju! uzi si ho do sytosti. ja uz mam naobjednavane komponenty cize cakam na dva baliky a este sa robi na tych kabloch nabijacich potom uz len tu nabijacku a nejake drobnosti a uz to budem mat komplet .) cize uz sa to riesi a coskoro skusim aj moju hatlaninu robenu na kolene . tak zatial sa majte a ke to poskladam damenejake fotky .)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 16 až 23 (z celkového počtu 23 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.