ako elektrifikovat chopperbike

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    LuboN
    Účastník (Participant)

Bob: to je len pre tých čo nevedia čo s peniazmi… Inak si to musíš vymyslieť a zbastliť sám…

bob
    Účastník (Participant)

Ten kdo si pořídi tohle na machrování jistě netrpí chudobou:-)
    Jinak jsem to myslel jako inspiraci.

Anonymný
    Neaktívny

Najradsej by som sadu kupoval v eu, kvoli zaruke. Pod tu paku do ramu dat baterku do tasky ba suchy zips je dobry napad, ken kde zoberiem taku bateriu, co tam bude pasovat?

LuboN
    Účastník (Participant)

No sú 3 možnosti, buď vyskladať z 18650-tiek, čo je z hľadiska bezpečnosti aj variability najlepšie (treba si nechať zbodovať), alebo použiť modelárske LiPo (vyžaduje vhodný obal a znalosti pre používanie), alebo zohnať „plastový“ hotový pack vhodných rozmerov… V prvých dvoch prípadoch treba zvážiť inštaláciu BMS.

Anonymný
    Neaktívny

Skus po slovensky a kde to vsetko zozeniem.

LuboN
    Účastník (Participant)

Bez skúseností so stavbou batérií by som to radšej zúžil na možnosť č. 3 alebo si to nechal niekomu zhotoviť kto sa v tom vyzná. Inak je to hazard s majetkom a zdravím/životom…

Anonymný
    Neaktívny

No najschodnejšie mi príde zobrať môj etotem motor, dať ho do predného kolesa a batériu tavesit do nejakej tašky na suchý župa do rámu.

Anonymný
    Neaktívny

To tu nikto v ba nevie urobit mnou pozadovanu prerabku?

LuboN
    Účastník (Participant)

Možno aj vie, ale nechodí na toto fórum… Ja sa od tejto sezóny takýmito aktivitami už zaoberám, ale som až z MT.

neverican
    Účastník (Participant)

v BA skus http://www.e-bike.sk/8/kontakt

bol to prvý web/eshop/forum o e-bikoch na Slovensku, ale uz dlhsie neaktualizovaný , tak neviem ci este funguje

Anonymný
    Neaktívny

Napisal som im.

Anonymný
    Neaktívny

Bol som v ecyklo.sk a tam mi navrhli riesenie s flasou, ale musim namerat, ci sa mi tam flasa vojde. A hlavne cena odhadom 600 eur…

uzivatel
    Člen

shineonyou
    To tu nikto v ba nevie urobit mnou pozadovanu prerabku?
    Tu prerabku tu na fore vie urobit skoro kazdy, ja tiez. Som ale z V.Tatier to za prve, a kamaratovi by som urobil. To ty niesi a za peniaze kazdy vyzaduje zaruku a tu ti dokaze dat iba firma. Takze vela zdaru….

uzivatel
    Člen

shineonyou neviem ako pokracujes s motorizaciou choper bike ale natrafil som na zaujímavy design. Je tam stredovy pohon.

http://www.speed-you-ebike.de/marken-hersteller/pg-bikes

Robikl
    Účastník (Participant)

Ahoj. Krásný stroj. Pokud se nechceš vzdát nábojové převodovky, tak bych dal středový pohon. Motor do předního kola se na choper moc nehodí a navíc by mohl hrabat. Na akumulátor máš plno místa v rámu.

• Táto odpoveď bola upravená pred 9 years, 9 months používateľom Robikl.
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.