Prerobene asi pre 2 tyzdnami. Minuly vikend vymenena kazeta za SunRace 11-42, posunuta od stredu o 3mm a zaroven vybraty pastorok 15z. Retazova linka je lespia ako na povodnom 9kolecku 11-36. Pridal som asi 6 clankov na . retaz. Zatial max spokojnost.
Táto téma bola upravená pred 8 years, 6 months používateľom O.
a to si tú kazetu roznitoval, alebo sa dala rozobrať?
pozeral som teraz sunrace kazety a zdá sa, že voľne rozoberateľné sú až desiatkové, žiadnu 9 som nenašiel.
neviete niekto o 9-rýchlostnej kazete (max. 34z) z ktorej by sa dali zhodiť dve-tri dolné kolečká?
Ahojte,nechcem zakladat novu temu tak to dam sem.
Vlastnim Spacialized enduro comp 29″. Uz asi dva roky mam problemy s kolenom. Rozmyslal som o prerabke aspon so zadnym HUB motorom. Oplati sa do toho investovat alebo radsej kupit origo ebike? Dakujem
steve, predpokladám že na tom nejazdíš do obchodu a späť, vzhľadom na konštrukciu biku by som to so zadným hubmotorom nevidel moc slávne… Jedine by bol možný malý sprevodovaný na kazetu, ale aj tak je otázne či by to šlo zladiť s tými 11-timi prevodmi čo tam predpokladám sú… A aj potom by to bolo len na pohodovú jazdu, žiadna divočina inak by to ten motor mohlo poškodiť.
Na poriadnu jazdu v teréne by to chcelo stredový motor, tam by tých 11 prevodov vzadu bola výhoda. Či by tam šiel osadiť niektorý Bafang BBS takto neviem posúdiť, možné to je. Ale dostávame sa k poslednej otázke – kam s batériou? Na ten bajk by jednoducho šlo nahodiť asi len frog batériu na sedlovku…
Vychádzal som z obrázkov a popisu čo mi vyhodil google k Tvojmu biku…
Dakujem pekne za odpoved. No tak povediac uz divocinu nejazdim, sem tam zdolat nejaky cyklo vrchol, resp.po praci len tak niekam vybehnut do lesa .
Inak o tej takz.frog beterii som este nepocul. Dik za info 🙂 Prikladam nejaku fotku
Táto odpoveď bola upravená pred 7 years, 1 month používateľom steve.
Ahoj, dik za pozvanie,som od KE. Ale nie je problem niekedy dojst 🙂
Hlavne by ma este zaujimalo,ze priblizne kolko by stala taka prerabka. Ci vobec ma zmysel sa do toho pustat…
steve, pozrel som si pozorne tie fotky so zameraním sa na detaily montáže, vyzerá to že motor by hodne trčal smerom nadol ak by tam šiel osadiť. Bežne ide rúrka od stredového zloženia šikmo nahor, ale tu ide vodorovne dopredu a až potom nahor. Začínam to vidieť tak že Tvoj bicykel nie je moc vhodný na elektrifikáciu…