Napríklad by som si vyskladal 3×2 tj 72-4V 12Ah
podla tvojich skúseností by takáto batéria utiahla 20A continuálne cca 10-15mmin ?
(bez rapídneho zníženia životnosti )to čo udáva predajca je jedna vec 100A (na jeden pak je nejako moc)
Rozmýšlam spraviť nejaký „fighter“ na budúci rok pre seba ze stredovým motorom
Běžně z nich sosám i 25A. Při 72V a např. motoru 1260W cyclone by ti na jeho výkon stačil odběr 18A tak že 12Ah baterie by to měla kontinuálně dodat po dobu zhruba 40min.
To co uvádí prodejce tak poděl dvěma a i tak to stačí.
Jaký střeďák hodláš použít?
Ja zvažuji že bych příští rok koupil cyclona 1260W/36V (při použití 48V je to 1680W).
Na vyšší napájecí napětí nechci přecházet jednak z důvodů vyšší ceny a taky váhy a rozměrů, těch 36V je optimál.
Jí nyní při 720W vyjedu téměř kamkoliv třaba i s dopomocí šlapáním. Pokud bych změnil převody na tacu z 32z na 26z a pastorek ze 34z na 36z nebo 40z pak není co řešit ani se 720Waty.
Je to jen o převodech a dostatečné kapacitě baterek.
Tak som to meral, tie Bobove lipolky by mali do rámu vojst 4ks, napríklad v tej brasni, ktorú spomínal. Tiež by som uprednostnil 36V verziu kvôli bateriam. Tie 4 Lipo by som zapojil paralelne a mam teoreticky 16Ah.
Čo sa týka toho gréckeho eshopu, tie ceny su skutočne bez dane, písal som tam, neviem ako sa to potom rieši, čiže asi uprednostnim anglanov. Tiež som sa pýtal na veľkosť toho battery packu a nič moc.
„All prices donot include taxes.
Battery Weight: 6.5kg
Dimensions: 365mm (width) *175mm * 86mm“
Bob, ty si niekde spomínal čo by si na Cyclone kite este upgradol/dokupil, mohol by si to vymenovať?
K tým baterkam mi stačí BMS predpokladám.
Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 5 months používateľom dusan.
Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 5 months používateľom dusan.
No bob asi 48V (36Systém nevylučujem) ale ak bude programovatelná riadiaca jednotka asi uberem ampére nech je baterka nedostáva „nášupy“
Pravdepodobne to bude cyclone ale páči sa mi aj 8fun.. kludne si viem predstaviť nejaký 500W-750W stredák
Z mirom riešime vlastný stredový motor z hubmotora 8fun .. tiež mamm 2×36 V baterky takže by som ho otestoval pri 36V a 72V stredový motor 72V a 20A by mohol byť dosť dobrý …
tieto dve veci chcem otestovať ešte tento rok potom sa uvidí ..
Zkoušel jsem to objednat a je tam záložka dopravé a DPH a vychází to na 93Eček ale není jasné co je DPH a co je doprava, je to vše v jedné cifře.
Jelikož jsem dále nepokračoval tak ani nevím zda se dá platit přes Paypal.
Myslím že raději zůstanu již u ověřeného shopu v britanii.
Tak dle romanových zkušeností určitě volnoběžku na tác ACSko místo DICTA.
Bohužel volnoběžka na ozubeném kolečku s ACSkem není k dostání. Dá se ale koupit na jiných stránkách.
Osobně jsem si nechal udělat delší a silnější konzoly a už mám nachastaný výkres na ještě jinak upravené.
Mrkni se tu na mé a Romanove články a tam se dočtěš více.
jj daj 36 V .. 24V je moc prúdu ..neviem ako často sa budeš „elektrobicyklovať“ alebo ako moc asisovať až by to bolo často tak investícia do baterky sa ti vráti .. a nebude ta nič limitovať ..
ludia často beru baterku ako niečo čo po čase vyhodia a tak tam investujú len nutne minimum no však ak kúpia príliš slabu baterku tak ta počase odejde , a ani splnú kapacitu si moc toho neužiju , u mna je také teoretické minimum 36V 10ah ..
Ahojte, mám otázku. Čo prináša „double freewheel“?
Neviem či mám aktuálnu verziu Ego kit ponuky ale spomínajú tam že to majú osadené „double freewheel“.
Predstavujem si pod tým dve volnobezky. Nerozumiem ale presne interpretácii.