DC – DC meniče

• Toto téma obsahuje 36 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 9 years od LuboN.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 31 až 37 (z celkového počtu 37 )
  • Autor
    klotas
    Účastník (Participant)

cafte, no chvilu som pozoroval co to kutis za peklo potom si hovorim robis displey funkcie podobne adapttu . no klobuk dole . ja som hned vycitil ze sa vyznas viac ako je normal .) uz mam polku nasetrene na adaptto a bms tak potom sa ozvem aby som dobre objednal tak … a nech sa ti dari .)

LuboN
    Účastník (Participant)

Nazdar, no robím si taký domáci čajový odvar z Adaptta 🙂 Proste ma štvalo že nič poriadne na základné merania nie je a potom až Cycle analyst za takmer 150€… Už ma nebaví sa trápiť s 2-mi čínskymi wattmetrami čo aj tak nič moc neodmerajú, nič si nepamätajú a nič tam nejde nastaviť… A potreboval som nejaký rozumný merák pre kamaráta tak som to proste cez sviatky nakódoval, poskladal a je to super. Čakám na súčiastky, potom urobím jeden aj sebe a jeden „na stôl“ aby bolo na čom vyvíjať… Super hranie je to a radosť keď vidíš ten výsledok… A najlepšie je že si naprogramujem čo ma napadne 🙂 Najbližšie idem doprogramovať meranie zrýchlenia z 0 na xx km/h. Do akej rýchlosti sa má odmerať čas sa nastaví v menu a potom už len vyštartovať 🙂
    Cez zimu ešte určite musím doriešiť aj tú Tvoju RJ nech vieme na čom sme a do začiatku sezóny budem elektrifikovať dáke bajky takže bude veselo 🙂
    Než sa pustíš do nákupov včas sa ozvi nech to premyslíme…

rob.brno
    Účastník (Participant)

Napadlo mě Lubo, že by bylo elegantní dát na řídítka kapacitní tlačítka zabudované do pouzdra z 3D tiskárny, mají tu výhodu, že nemusíš řešit zákmity a bylo by to jednoduše hermeticky utěsněno, takže by do nich neteklo.

Snad už půjde vložit obrázek. Nejde.

Jestli to není tím, že používám ještě starou IE8.

• Táto odpoveď bola upravená pred 9 years používateľom rob.brno.
    LuboN
    Účastník (Participant)

Rob.brno, obrázky nejdú vložiť nikomu, ja som svoje uploadol na dáky foto server a potom vložil k textu link, je to asi najjednoduchšie riešenie… Nad kapacitnými tlačítkami som uvažoval, sú aj externé obvody komunikujúce cez I2C ktoré sa o všetko postarajú, lenže háčik je v tom, že ak to tlačidlo zmokne a mokrá vrstva bude až po niečo kovové (trubka riadidiel?) tak to asi zblbne. Bolo by to treba odskúšať, až mi ten obvod príde (MPR121) vyskúšam čo by to robilo keby to bolo mokré.
    Inak myslím že s použitím pružnej tlačovej hmoty by šlo urobiť utesnené tlačidlo aj s mikrospínačom. Kapacitné tlačidlá majú jednu nevýhodu, ruka nemá spätnú väzbu (kliknutie) že bolo tlačidlo stlačené… A zvukový signál môže buď rušiť alebo naopak ho nemusí byť počuť. Takže zatiaľ som skôr za mikrospínač.

bob
    Účastník (Participant)

pokus vložení fotky = nefunguje

• Táto odpoveď bola upravená pred 9 years používateľom bob.
    lubos
    Účastník (Participant)

nevite proc se mi nezobrazuji vlozene fotky,ikdyz jsem prihlasen

LuboN
    Účastník (Participant)

Je tám dáka kuleha na servri… To len sám admin najvyšší môže rozriešiť…

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 31 až 37 (z celkového počtu 37 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.