bob: prepac mi,len sa musim smiat natom jak som sa netrafil tvoj profil .)) e-mier
no ja byvam v Bratislave. zavidim vam Poprad a krasne kopce luky a lesne cesty…
ja to staviam vlastne ako take prevazatko do roboty na hradzu a samozrejme ze niesom sialenec aby som jazdil na stupni cislo3 kde bude plny vykon na preplnenej tenkej cesticke medzi tisic korculiarmi a bikermi. nato bude sluzit stupen cislo 1 do 25kmh cize 250W cca a vtedy budem tomu aj pomahat.snad to bude mat dobry dojazd.proste rad si zapedalujem aj ja aale zas nie take mega dzky ako bob.proste budem tomu pomahat a ked budem videt ze nikto nikde tak si prepnem a pojdem rychlejsie. sam neviem co postavim za monstrum ale kto bude v BA tak bude moct otestovat .) . uz asi buduci tyzden pojdem na tie komponenty a pustime sa do toho.
a ja toto cele berem ako pokrok jedneho dna budu mat ludia nieco take ako jetpack sa zapnes a odletis to bude tiez pokrok. a bike aj ebike bude uz ako stary mixer ETA .))a ten haibike je dobry .mozno keby som nestaval svoj tak by som si ho kupil a mal by som pokoj lebo by to splnilo asi moje poziadavky ale kedze som sa pustil do nieco svojho tak to bude aspon nieco originalne .)
e-mier
Bobe, si zbytocne konfliktny. Citam tu diskusiu a stale mas s niekym problem. Nechapem, preco mas problem s vykonom. Niekto ho chce a vyuzije, niekto ho nevyuzije, vzdy jeho volba. To, ze dakto jazdi ako kreten, nesuvisi s vykonom jeho bajku. Staci aj kreten na kolobezke a zneprijemni zivot vsetkym naokolo. Je jasne, ze slusny clovek hoc aj so silnym motorom, ked vidi dieta, starenku, spomali a dava pozor. Kreten este viac pride a je uplne jedno ci tam ma 250W alebo 6000W. Odsudzuj kretenov a nie slusnych ludi so silnejsim motorom.
Uplne zdielam nazor chlapcov, co chcu vykon. Mna to velmi, velmi bavi mat moznost vyuzit vykon. Dovolim si tvrdit, ze je to uplne iny level zabavy a adrenalinu ako jazdit s 500W motorcekom a radit rychlosti aby to zvladlo kazdy kopec. Uz samotne radenie odporuje terennej jazde. To je o tom co pise Karel, ze HUB s priamym prevodom je v terene na nezaplatenie. Ja to riesim tak, ze si pred profilom trate nahodim nejaky lahsi prevod a uz pri terennej offroad jazde neriesim prevody, motor zvladne vsetko. Co sa tyka tych videi s endure motorkami co pise SFSF, tak som si to s usmevom pozrel. To su chlapci amateri s tazkymi endurami (BMW 1200GS a podobne, tj. 230kg). Mal som XT600 12 rokov (176kg) a myslim, ze toto niesu motorky do tazkeho terenu, skor na taku sotolinu a na lesnu cestu, tam su super, ale do terenu je potrebne mat nizku vahu. Ak sa chces porovnavat s terennymi motorkami, tak si pozri motocross:
alebo este lepsie:
To su stroje do 100kg vahy. Bajk je na tom ale este lepsie, do 30kg a teda nepotrebuje taky vykon nato aby s nim bola zabava. Mate ale trosku pravdu v tom, ze silny e-bajk uz nema blizko k bicyklu, ale blizsie k lahkej terennej motorke. No, povedzme ze hej, ale stale to ma pedale (aspon moja) a da sa dojst domov s vybitou bat. A stale je to od hocjakej lahkej motorky velmi lahka alternative 2x, 3x, 4x lahsia.
Pivnicek ….ten usmev je na mieste….ta pieskova bana je od mojho domu cca 1km. Mozem blbnut a skusat moznosti. Vzdy sa snazim nic si nedolamat. Taky sialenci ako si dal na videu to je iny level a su to profici co za to beru peniaze a nie male a nie malo sa ich dolamalo ba zabilo…..viem ale co si chcel napisat…..motorky som mal 5ks rozne a jednu este mam. Jazdil som aj 450 KTM kross …lietanie mi nevonia ani na motorkach ani na bike. Ostatne s tebou suhlasim.
Táto odpoveď bola upravená pred 9 years, 7 months používateľom uzivatel.
Pivnicek,
babeta ma taky pedály a je to motorka:-)
Pedály fakt nejsou rozhodující faktor.
S nikým nejsem v konfliktu.
Kvůli těm nezodpovědným se na nas začnou zaměřovat policajti a budeme mit po vtákách.
Faktem je že porušujem zákony a normy.
Jinak ať si každý dá motor jaký chce je to jeho boj.
Ja jen tvrdím že i ten 1680W jede rychlostí 60km/h a vyjede cokoliv.
Někdo tu chce pomocný motorek do předního kola a zdejšími odborníky je mu hned nabízen motor 6kW. Mám pocit že se někteří snaží vnucovat to své super všem ostatním.
Tvrdím a stále budu tvrdit že výkoné stroje už nemají absolutně nic společného s cyklistikou a ni s cyklistickým sportem.
Je to jen pro velmi úzkou zkupinu na vyblbnutí.
Nazdar páni.Tak som si objednal.250 w predny magic set.Bateriu 36 v 11.2 Ah.Som premyšlal nad inou sadou len mam vraj moc nobl stredove uloženie a sa tam nezmesti senzor pohybu tak som zvolil magica s tempomatom.vraj je magic dobra riadiaca jednotka?Da sa vraj prekonfigurovat az na 1000 w motor a je spolahliva.
Lachim66: Podle popisu to vypadá, že to je ten přímý převodový, který jsem si před lety dával na trekingové kolo. Asi nejhorší motor, který jsem zatím měl. Tedy nejhorší ve spojení s jednotkou magic. Jo tahoun to díky planetové převodovce je, ale bzučí to a při určitých otáčkách dost rezonuje. Třeba se už zlepšili a budeš spokojený. Ale já bych do něj už nešel. Když převodový, tak tohle http://www.e-pohon.cz/e-pohon/eshop/4-1-Komponenty-na-e-bike/1-2-Elektromotory/5/356-BLDC-motor-250W-zadni-na-kazetu . Ten jsem dával dozadu na tříkolku do 20″ kola a fakt je dost tichý a se sinusovou jednotkou je to naopak jeden z mých nejlepších pohonů.
Ja som chcel ten zadny motor a potom sme sa zhodli z kamošom že nakladat kazetu a ked som volal a objednaval bolo mi povedane ze motory blc ako do zadu aj do predu su uplne rovnake tak som zvolil do predu a aj kolo mozem jednoduchsie prehodit za bezmotorove.a co sa tyka sinusovej jednotky ta nema ten tempomat len snimač otáčok a to mi zase chalani poradily ze ak dam silnejši motor len magica prestavím a idem dalej.No a baterka.tiez som sa pýtal a vraj tie baterky co som objednal vraj robia priamo oni,sú v poho a člábky samsung.tak neviem.ale dik.
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 91 až 105 (z celkového počtu 122 )