E-bajk do terénu s výkonom 6000W

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 361 až 375 (z celkového počtu 716 )
  • Autor
    pivnicek
    Účastník (Participant)

Dnesna zasielka na vikend 🙂 Adapter na volnobezku s hocijakym fabrickym tanierom a drziak motora – verzia 3.

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    uzivatel
    Člen

cav, ten drziak je podmienka k tej redukcii? PS: hod link kde sa da objednat ta redukcia ….Ja som nahodil motor na kostru zo stareho faforitu…ide krasne 1.6kW potiahne ale je to uz take „podajne“ kostra je sice idealne velka na moju postavu, rozmerovo tam vopchas paradne akekolvek aku aj RJ ale neda sa to pouzivat….vidlica plave ako aj ostatok je nevyhovujuci…..idem to prcnut na daky horsky , ale v predu by sa hodila ta redukcia aby som mohol vyberat a dosolichat kluky s poctom zubov ake budem ja chciet!
    Vopred dik za ten link

dusan
    Účastník (Participant)

Ten adapter by zaujímal aj mňa, ja by som ale potreboval na 64BCD aj 104BCD, teda dve píly pre náhon na zadné koleso. Na 104BCD by som dal z druhej strany aj pílu pre motor.

Attachments:
    pivnicek
    Účastník (Participant)

Adapter nema ziaden suvis s drziakom. Je vyrobeny na zakazku. Pouzil som Nerez vypaleny laserom. Ak chcete vyrobim aj pre Vas. Cena materialu a vyrezania je cca 10,- Eur + postovne. Treba mi len nakreslit vykres. Ja som meral a nakreslil. Sedi to krasne, uz je to nahodene.

• Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 1 months používateľom pivnicek.
    Attachments:
    pivnicek
    Účastník (Participant)

Ten adapter vyzera takto. Moj maly ho drzi v rucke…

Attachments:
    uzivatel
    Člen

skoda ze ma dve ruky 🙂 ale vazne , asi je to ten v ruke pravej? kazdopadne neviem ako by som nakreslil ale mam 1680W volakdo z Vas mi dal tento link, objednal som, prislo, funguje, keby bol ale adapter mohol by som naladit pre zabavu v terene ….http://www.eclipsebikes.com/chainwheel-bottom-bracket-1680-watt-ebike-p-1073.html

peniaze nieje problem, ak vies nakreslit, vyrobit….podrobnosti napis na email.
    support@faix.support diiiik vopred

pivnicek
    Účastník (Participant)

SFSF, uz som Ti poslal mail. Ano je to ten co drzi maly v pravej ruke 🙂
    Dusan, ak chces nieco dat vyrobit aj Ty, napis mi na yamdae@gmail.com aby som to nechal vyrobit naraz. Nechce sa mi s tym 2x horedole chodit. Podlammna je ten adapter velmi uzitocna vec a cudujem sa ze to nikto este nepredava. Ak by bol vacsi zaujem, kludne to necham vyrobit vo vacsej serii a tu admin to moze predavat na svojom webe…

pivnicek
    Účastník (Participant)

Uz mam odlahceny adapter doma. Ak by niekto potreboval adapter z volnobezky na standardnu pilu 104, mozem zaslat. Dal som vyrobit 3ks… yamdae@gmail.com

Attachments:
    dusan
    Účastník (Participant)

Počuj pivnicek, tento adaptér urob na Bafang, daj na ES a nemusíš chodiť do roboty 🙂

pivnicek
    Účastník (Participant)

Daj rozmery, nakreslim a vyrobim… Neviem co komu chyba. Ja si vsetko konstruujem sam a dam vyrobit laserom + (CNC ohybacka). Prave som to domontoval. Sadlo to pekne 🙂

Attachments:
    dusan
    Účastník (Participant)

http://endless-sphere.com/forums/viewtopic.php?f=31&t=56288
    Je to 104mm BCD vonkajší, vnútorný asi 78mm, neviem presne.
    Pýtajú za to 55e.

dusan
    Účastník (Participant)

A keď urobíš taky adaptér čo umožní na toto 64mm aj 104mm BCD, tak si za vodou.

Attachments:
    pivnicek
    Účastník (Participant)

Vyzera, ze by to malo byt kompatibilne. Neviem vnutorny priemer bafangovej volnobezky (D54?). Ale od oka by to malo byt to iste. Nerozumiem, preco je tam to sustruzene osadenie a diery pre zapustene skrutky. Na druhom obr. uz niesu. Podlamna je tamto zbytocne zlozite. A je to asi hlinik, alebo dural. Mozem nechat vyrobit aj z toho. Nerez moze byt ale tensi, lebo je 2x pevnejsi. Mensia hrubka znamena mensie posunutie pily v osi, co je +.

pivnicek
    Účastník (Participant)

Dusan, mohol si mi napisat mail, ked som Vas vyzval a uz by si to mozno mal vyrobene, tak ako SFSF 😛 Pocuj, odmeraj mi priemer osadenia, priemer rozostupu dier a ake skrutky tam idu, 5xM5?

pivnicek
    Účastník (Participant)

Dusan, pozeram na to. Ty chces na volnobezku dat dvojtanier 64BCD a 104BCD? Tak do tohto adaptera dam urobit dalsie 4 diery + distancne stlpiky ako ma cyclone so skrutkami. Dalej spravim podobny druhy adapter, ktory bude na tych distancnych stlpikoch a bude 64BCD. Otazka, 64BCD znamena rozostup dier, ci vzdialenost medzi dvoma susediacimi dierami? Lebo som nasiel na nete obrazok medzi susednými dierami, ale mne sa zda, ze je to rozostup.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 361 až 375 (z celkového počtu 716 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.