To je ale stále jen pro 1680W motor čili do 35A špička ti udělá o 10A více.
Maximální nabíjecí proud: 3C (45A)
Maximální výbojový proud (Continuous): 5C
Max Pulse Vybíjecí proud (30 sekund): 10C (150A)
Doporučená Vybíjecí proud: 1C (15A)
Ceta za vyšším výkonem pro baterie vede úplně jinde. To jsou ale těžké lifepo4.
To jsou úskalí té honby za vysokými výkony, bohužel to si málokdo uvědomuje.
Když chce někdo 3-6kW nedej bože 8kW tak si bude muset koupit nějaké elektro enduro co bude vážit 150-200kg na kolo se to opravdu nehodí.
K overeniu obchodu aliexpress.com len tolko, ze som to myslel tak, ze uz tam kamosi nakupovali mnohokrat a vzdy vsetko prislo v poriadku. Maju aj taky dobry platobny system, ze Vase peniaze dostanu az ked odkliknete prijatie tovaru. Co sa tyka kvality baterii, je to vzdy riziko. Najlepsie je brat len to co ma mnoho kladnych recenzii. Vtedy su s velkou pravdepodobnostou kvalitne. Inak podlamna sa aj tak vsetky baterie vyrabaju v Cine. Ide len o to, ze na hobbyking si to overia a predavaju len tie preverene. Lenze si na to daju 100% prirazku, ak nie viac. Preto by som skusil priamo od Cinanov brat. Ked kupim a odskusam, napisem recenziu urcite. Zatial cakam na bicykel z Nemecka a kit z Taiwanu/Grecka. Baterky zoberiem 22Ah, 22,2V do serie 2ks, cize s napatim 44,4V z nasho modelarskeho obchodu. Tu predavaju overene. Baterky budu vazit okolo 4kg s kapacitou 976Wh. Napatie sice trosku nizsie ako 48V, ale LiPoly su velmi tvrdy zdroj s kontinualnymi prudmi bez problemov 70A. Vtedy to vychadza na 3000W. V tych vysokych prudoch vidim najvacsi rozdiel medzi LiPolmi a inymi typmi baterii. A tiez vaha, LiPoly su lahke, preto ich pouzivaju modelari do lietadielok a helikopter.
Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 5 months používateľom pivnicek.
Hobbyking je čína a obchod v evropě. Nakupoval jsem poprve v číně a čekací doba i cena je hrozná. Koupil jsem v Holandsku (hobbyking) a vím že žádné přirážky tam nejsou, neplatím ani clo ani DPH. Z číny 2500Kč doprava 1500Kč DPH 1200Kč clo a celní poplatky. Bohužel tu přirážku vidím v naších obchodech proto raději kupují v EU.
S tím že ti někdo něco pošle zadarmo bych byl opatrný, už se mně stalo že při placení byla častka jiná než uváděna na netu. Většinou jsou zdarma (bez dopravného) drobnosti do pár graů váhy.
Zrovna tohle pondělí dopoledne jsem objednával lipolky z Holanska a ve středu dopoledne jsem je měl doma. Poštovné stálo 200Kč.
hm to je hlupa politka turboekit .. že sú iba taký dropship ..
U nich si gréci cyklone kit objednajú a napíšu do taiwanu že poslať jeden kus jojovi ze šulekova (SR)
Oni to pošlu na túto adresu to je všetko super
ale keď to ide z taiwanu sa bude platiť clo aj z dph čiže 1,3 x cena v usd (cena tovaru + shipping)
a to je ten kulech , čakal by som že z grecka nebudem platit clo a dph + opletačky , ale gréci to v rukách ani nedržali len skásli nejaké peniaze a objednali z taiwanu na adresu záujemcu
Ono to može byť všelijako pokial clit nebude a by tobolo poslané z grécka tak je cena dobrá
no ak sa bude cliť tak s turboekit to víde 530 eur a originál z cyklone by to stálo 480 euro
Problém není ani tak tých 50 eur na viac ale to že pravdepodobne nebude žiadny servis a záruka test resp žiadna pridaná hodnota… hmm.. uvidíme ako to dopadne škoda že sme na to nedošli skorej , možno by sme pomohli pivníckovi
(jako chápem že držať na sklade sa
nedá všetky cyclone motory pre začiatočníka sú to obrovské náklady , no mali by vybaviť clo a pod .. ne to hodiť na zákaznika)
No fasa. Vsetko uz objednane a peniaze poslane… To som mohol rovno objednavat z Taiwanu. A fakt som nad tym uvazoval. Lebo ten Grek nemal 1920W kit, ale max. 1680W sprevodovany. Ale objednal mi ten 1920W. Fakt sa nezmienil ani slovkom o tomto… Tak nemam rad Grekov, tych nenazrancov co roky zili za cudzie peniaze a tak si na to zvykli, ze potom ked prislo zuctovanie, tak zacali este aj strajkovat proti celemu svetu… Tak som nakoniec dopadol, ze som im aj ja prispel na ten ich nenazraty zivot 🙁
Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 5 months používateľom pivnicek.
No, vlastne by mi mal vymenit standardne dodavany 48V kontroler za 60V. Tak nejaka pridana hodnota by tam mala byt. Uvidime. Ocakavam, ze sa ozve tak za 2 tyzdne s tym, ze mi to nevie dodat s 60V kontrolerom, ale iba s 48V…
Aspon nečo , to clenie není až také ťažké ..ak ta kontaktujú tak treba predložiť vypis s paypalu a občiansky a čo balík obsahuje …
jediný problém može byť v tom že greek im zaplatil menej (aby mal svoj keš) a oni na to vystavili fakturu čiže faktury sa nebudú zhodovať..
Vtedy som to aj riešil že som poslal origoš paypal screen no tam hodnota nesmie byť nižšia ako na fakture
väčšinou čínanci posielaju nezmyselné faktury napríklad 120 usd s tým že si platil 300e colnici to vedia tak tovar preclia podla tvojej
horšie by to bolo naopak keby bola suma na fakture vyššia.. clil som asi 5-6 krát tak zatial iba moje poznatky
hadam ti pomožu ..
chyby k pokroku patria , tých 50 eur na viac nieje nič fatálne ,ja som sa učil na svojich chybách 🙂 a samozrejme to stálo peniaze ale boli to len drobné chyby..treba si vymienať skúsenosti , nekdo musí byť prvý kdo cestičku vyšlape , niekto sa pomýli a ukáže že tadialto neni dobrá cestička
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 716 )