eezzee rider – prerabka chopper biku na elektropohon

Domov Diskusné Fóra Diskusné fórum pre svet elektro-pohonov Hotové elektrobicykle prerábky a koncepty eezzee rider – prerabka chopper biku na elektropohon

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    eezzee
    Účastník (Participant)

Dobry den,

dal som prerobit svoj chopper bike na elektropohon. Povodne som tam chcel mat stredovy motor, ale kedze chopper ma protislapnu brzdu a inu zadnu brzdu nema, tak som presiel na verziu motor v prednom kolese. Konkretne tento:
    http://www.ecyklo.sk/ekit-prestavba-elektrobicykla/eTotem-36V/10Ah,-predný-motor,-360Wh_e-561.html
    Co myslite, dobra volba?

bike ma 23 kg a 2,1 metra

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    teslabike
    Keymaster

Od oka ťažko povedať ako to pojde

S malým motorom 8 fun to určite pojde do predu ale otázka je ako ?

odpovedz si na otázku ako sa ti betáluje do kopca ? ak ťažko lebo bike je tak rozložený a bez prevodov skus ešte porozmýšlať nad tým 8Fun stredovým či by sa nedalo (dorobiť) kotúčku zadnú…

Ak jazdiť dok kopcov nebudeš alebo sa ti betáluje dobre že už teraz všetko vídeš tak je to gut..

S predajcom sa dohodni že si to chceš odskušať myslím že 30 min kým ti to zapojí aby to išlo na otestovanie nikoho nezabije..A budeš vedeť či stačí alebo ak nechceš stredový motor tak skus objednať bafang bpm II 500 ten mám ja a je gut no v kopci nič z hub motorov excelovať nebude , na rovine to je gut..

ps otestuj si aj dojazd..

eezzee
    Účastník (Participant)

Ide nepochybne dopredu a aj do kopca dokaze ist ku podivu 28km/h. Dojazd, netusim. Zatial som isiel naraz cca 55 km a baterka mala 3 policka.

• Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 4 months používateľom eezzee.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    teslabike
    Keymaster

tak to je dobrý kúsek , myslím že ak ti rýchlosť vyhovuje by si to mal zebrať dojazd je dobrý … prajem príjemné vozeníčko

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.