Z tohoto zahraničního shopu se stal prázdný shop co není schopen již půl roku doplnit jakékoliv zboží.
V oblasti baterií je to přímo katastrofa.
Se divím že ještě nezkrachovali.
Nemáte nějaké nové zdroje elekrtorokolegové?
Bob, čo sa Multistar batérií týka mne prešlo cez ruky skutočne veľké množstvo a ani s jednou problém nebol. To síce ešte nie je záruka že niekto nenatrafí na blbý kus, ale vypovedá to niečo o ich kvalite.
Hobbyking zjavne zainvestoval do nákupu „Graphene“ batérií, tie sú všetky do posledného typu skladom a asi aj to bol dôvod toho zaujímavého výpredaja Multistar, potrebovali rýchlo speňažiť tovar. V „global warehouse“ už naše obľúbené typy Multistar nejakú chvíľu sú, a tak sa domnievam že čoskoro ich naskladnia aj tu v EU.
Celkom dobre sa osvedčili aj LiHV Multistary ktoré teraz zabehávam na Klotasovom biku, ani pri niekoľkokilowattových odberoch (3-5C) nemajú príliš veľký úbytok napätia a hrejú sa len mierne.
A čo tak dať 2x 6s/16Ah? Celková kapacita vo Wh sa tým ešte zvýši…
Z toho čo som na fórach vyčítal by tieto batérie mali mať vyššiu životnosť čo sa počtu cyklov týka a lepšiu prúdovú zaťažiteľnosť…
Ak by niekto potreboval z HK z UK skladu objednat nejake baterie za zvazenie stoji pouzit nejakeho prostrednika na zasielanie do EU ako je napr. firma : http://www.nakupyvanglicku.sk/
ja som ich vyuzil pred 3oma rokmi pri nakupe autoradia a teraz som to zase vyuzil pri nakupe 10ks Multistar 16000Ah 4s, vcera som ich objednal tak dam vediet neskor ako tato transakcia cela prebehla. Predpokladam ze tak do 2och tyzdnov budem mat baterky u seba.
Ahojte. Môžem potvrdiť, že z anglicka to ide dopraviť. Ja som objednaval tiež 4S/16Ah multistari 4ks v akcii po 45Eur/kus. Celé to vyšlo na 214Eur (baterie+poštovné HK + poplatky nakupyvanglicku.sk). Samozrejme som mal zapnutý na telefóne internet a častú synchronizáciu pošty, ta preto aby som rýchlo reágoval na zaplatenie u „nakupyvanglicku“.
Objednal som 13.10. v noci a dorazilo to 22.10. Baterie boli vporiadku a napätie na každom článku je 3,89V. Som rád, že som si prečítal pred dvoma týždňami túto diskusiu, pomohlo mi to získať batérie aké som chcel. 😀 😀
Táto odpoveď bola upravená pred 8 years, 1 month používateľom JaroG.
Vážení, našiel niekto z vás spôsob, aký sa dá aktuálne normálne nakupovať v Hobbykingu? Nakoľko po zmene ich stránky som nenašiel iný spôsob ako zistiť či je nejaká položka skladom v EU sklade okrem toho že ju vložím do košíka a až tam zistím, že nie je… Takýmto spôsobom je takmer nemožné zistiť čo vlastne v EU sklade majú nakoľko na to nemám nervy ani čas vkladať všetko do košíka…
Vďaka Bob, to je trochu lepšie, ale aj tak som z toho Hobbykingu riadne sklamaný… Totálne to zmršili… Dúfam že to najneskôr do jari dajú do poriadku a niečo konečne aj naskladnia…