kupil by si si M1 spitzing model R?

Domov Diskusné Fóra Diskusné fórum pre svet elektro-pohonov kupil by si si M1 spitzing model R?

• Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 rokmi od wamp.
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    wamp
    Účastník

chcel by som vedieť názor skusenejších ebikerov na tento stroj:
    http://www.m1-sporttechnik.de/de/bikes/spitzing/bikes.php?type=spitzing&antrieb=rpedelec&farbe=1:;

teslabike
    Správca

Bicykel je pekný a má aj batériu 18Ah (napätie neviem) , aká je cena ?

wamp
    Účastník

tento Rmodel stoji 6990€….

uzivatel
    Člen

Nie, nekupil. Cim drahsie kupis / pôvodna cena/ fabricka vyroba, uhlikove vlakna, specialne komponenty, specialna atipicka kostra…proste pokazi sa vsetko a na nieco take nic nedopasujes. 7000€ das a po pol roku zlen za skontrolovanie pripadne doladenie aby ti nepadla zaruka v servise das minimalne 500€
    To mi treba? nie!

LuboN
    Účastník

SFSF, v podstate s Tebou súhlasím, s výnimkou prípadu že máš toľko peňazí že už nevieš čo by si si kúpil… V tom prípade cena servisu ani dielov, či prípadná životnosť veľkú rolu nehrá. Ja nie som na značku a design, za tie prachy by som si postavil takú mašinu že by som sám sebe závidel 🙂 Teda keby som ich chcel vraziť do ebiku a nemal pre ne lepšie využitie (o čom pochybujem 🙂 )

teslabike
    Správca

tipuval som 7 500 ,
    cielová kategoria: pre bohatých zábavka..
    Osobne sa držím pri zemi

pivnicek
    Účastník

850W a 7000,- Eur? Trosku moc za ten vykon. Ale vyzera to dobre, trvacne…

Robikl
    Účastník

Já bych si to nekoupil, ale to neznamená, že to pro někoho není to nejlepší řešení. Pokud bych do toho šel já, tak bych bral variantu pedelec. U kola se sportovní geometrií a tím souvisejícím posedem mě to dává lepší smysl. Pro vykonný stroj bych volil jinou pohodlnější geometrii byt zase horší z hlediska výkonu jezdce. Ale to je jen moje vidění věcí. 🙂

wamp
    Účastník

našiel som za 750€ DEMA spur 03. je na 29″kolesách.
    myslíte, že to bude dobrá kombinácia stým 750w bafangom?
    možno by to tam chcelo kvalitnejšie brzdy

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.