Do sezóny 2015 by som si chcel kúpiť jeden pár pláštov, lebo 2 defekty v jednom dni sú už aj na mna moc (asi takto som vyzeral v prílohe)… tak uvažujem nad kúpou dobrých pláštov, nikdy som sa touto problematikou nejako nezaoberal , elektrobike mal dobrý dojazd aj rýchlosť.. No v sezone 2015 nechcem opravovat defekt sposobený kamienkami lebo plášt je zedraný !..
Požiadavky :
Aby sa nedral – čiže tvrdšia zmes (mal som mäkké mishelinky tie sa zodrali rýchlo) jazdiť rýchlo často nebudem a keĎ som mohol na týchto zedranákoch ist 60km/h a bolo dobre tak aj na nových bude dobre 25km/h..
Trocha defektu odolné , viem že keď nabehnem na klinec alebo niečo podobné tak dostanem defekt aj na novom plášti.Trocha proti defektom by mohla byť váha nehrá roľu nakolko mám 100kg + bicykel s baterkami a motorom čo tiež priťahuje defekty..
Jazdné vlastnosti , budem jazdit po cestach a po cestičkách popri váhu , prevažne však už po cestách no plašt musí vydržať aj len spevnené cestičky ..štrkové nebránim sa cestnému pláštu doteraz som používal „terénne“. Valivý odpor by mohol byť nižší nehrá nejakú rolu stačí priemer.
Som ochotný dať 50 eur za 2 plášte nuž ale nech sa nezederú po 1500 km ak zaplatím viac money ..
Zatal som jazdil na šelijakých čo tatko doniesol– hnusobu čo už nikto nechcel tak som to pekne nahádzal do krabice , na porádny elektrobicykel treba dat poriadne pneu
tod asi všetko , som zvedavý na skúsenosti…rady a nazory moc mi helfnú
Rubeny ani zadarmo.
Rubeny mně vydržely max 700-1000km, některé jen 400km tak že neustále reklamace a otravné zouvání a nazouvání pneu.
Co jsem začal používát tyto
Plášť Schwalbe Energizer Plus Tour 26″ 47-559 26×1,75
nemám sebemenší problém.
Mám na nich nejeto 6200km a jsou bez známek ojetí, žádný defekt.
Táto odpoveď bola upravená pred 9 years, 11 months používateľom bob.
Dakujem za rady rozhodol som sa pre tie bobove pneu Schwalbe Energizer Plus Tour
Skúsim nahodit bolo by super keby vydržali 5000 🙂 potom by som skusil tie čo fantomas navrhuje tiež od schwalbe …