Plné gumy

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    dano
    Účastník (Participant)
    bob
    Účastník (Participant)

Mám, na invalidním vozíku je to hnus a nedá se na tom jezdit. Navíc ty z odkazu jsou přimo na invalidní vozík 🙂

dano
    Účastník (Participant)

Díky bobe ! Aj som si myslel že to bude nejaký chyták.

LuboN
    Účastník (Participant)

Je to zbytočné koleso demontovať a zase montovať. Už niekoľko rokov opravujem defekty bez demontáže kolesa a je to rýchlejšie a bez problémov…

dano
    Účastník (Participant)

Lubo to si nedokážem dosť dobre predstaviť. Ako nájdeš dierku ? Ja dušu nafúkam a ponorím do umývadla s vodou,ale ako píšeš ty že koleso zostane na ráme…

LuboN
    Účastník (Participant)

Zatiaľ som ju vždy našiel, moja duša vodu nevidela… Najprv skontrolujem plášť zvonku, ak je tam niečo pichnuté je to jasné, viem kde mám odchýliť plášť a povytiahnuť dušu, to na opravu stačí… Ak zvonku nič nevidno, hľadám zvnútra plášťa a na duši. Robím to tak aby som vedel kde bude diera na duši ak nájdem niečo v plášti a opačne… Malé dierky hľadám sluchom/pocitom (prúdiaci vzduch z dierky chladí), alebo neriešim vôbec a len dofukujem ak to sfukuje ozaj pomaly. Zatiaľ som si s týmto vždy vystačil a bolo to najmenej 10x…

LuboN
    Účastník (Participant)

Inak pokiaľ sú defekty časté je načase sa zamyslieť nad použitou dušou/plášťom a niečo s tým urobiť…

dano
    Účastník (Participant)

Už som kúpil príšerne drahý plášť (17.-evri),tak som zvedavý… aj tak ho za dva mesiace zoderiem ako každý iný.
    Na prednom kolese totiž nemám brzdu. Zadné ťahá aj brzdí,preto to opotrebenie. Ale už mi ide z Aliexpress kotúčová brzda. Mala by pasovať

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.