Pohon predného kolesa čo poviete…..

Domov Diskusné Fóra Diskusné fórum pre svet elektro-pohonov Motory Pohon predného kolesa čo poviete…..

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Gear
    Účastník (Participant)

Poprosím o radu skúsenejších, odporučili by ste mi tento motor????

http://www.elifebike.com/peng/iview.asp?KeyID=dtpic-2012-5S-Q4T3.2MJWS

Ak rozumiem správne, v objednávke si zaškrtnem že chcem aj kontroller+ovládaciu páčku na plyn a dokúpim už iba batériu?
    Nechcem používať Pas senzor motor chcem aby ma ťahal bez pedálovania. Bike budem používať iba na cestu do práce po rovine.
    Ďakujem za rady…

teslabike
    Keymaster

Myslím že výber máš okej .. zaškrtni riadiacu , plyn a dokup brzdové páčky , plyn kúp až môžeš s vypinačom …fungovat tito bude aj bez PAS..

Baterku zaleží ak je vzdialená robota odporúčam od 36V 10Ah .. menej už ne ..

Nech sa darí ..

Gear
    Účastník (Participant)

To Teslabike:odporucas mi ten motor ako bezudrzbovy?Dufam ze nema vo vnutri plastove prevody.Popripade ktory iny motor by simi odporucil?Motor mozem dat maximalne 250w pretoze pojde do prednej hlinikovej vidly,samozrejme ju zosilnim dvoma uchytmi proti pretoceniu.Dakujem za odpoved

teslabike
    Keymaster

Bez udržbové sú všetky pokal sa nepokazá ..

ten konkrétne ozubene kolečka z nylonu má .. o tie by som sa nebal skôr o prednú vidlicu o
    uchyty lebo tie motory majú dobrý točivý moment(dobre myslíš na to zosilnenie , určite si ho daj)

Potom radšej zohnat nejaký malý priamy ..na elife sú všetko sprevodované motory .. bafangy sú okej mám 8000 najazdne …a je okej

Napríklad my volavajú ludia že motor im nejde nakonec vysvitne že sa jedná o priamy motor väčšinou rozbite ložisko alebo zadreté nejako .. no kupodivu nikto so zadretým sprevodovaným motorom .. hm .. .. tož méé skousenosti

Cormoran
    Účastník (Participant)

Pokud chceš jezdit jen bez šlapání jak na mopedu, bude motor pracovat skoro stále na plný výkon.Na tvůj požadavek je slabej. Nevím kolik vážíš, ale já bych šel do tohohle http://www.elifebike.com/peng/iview.asp?KeyID=dtpic-2013-9T-FNM6.74VME
    Bude mít výkonovou rezervu v případě velkého protivětru atd. a plyn budeš jen (volizovat) a pojede na poloviční výkon jak ten slabej naplno. Ještě lze u této sady používat i tempomat, což já využívám v plné míře. Určitě by jsi ho v budoucnu ocenil i v kopcích–je to docela silák! Vlastním ho sám a taky tady kolega TESLABIKE. Přeji dobrou volbu.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.