ahojte
no komponenty nejake nahodene este to treba doladit vsetko. toto su prve nedockave testy na 1 trojpaku . ide to ako selma diva na zadne da jak nic ked sa troska posnazis prevazit vahu. mam pred tym respekt neni to pre deti .) ale kazdy nato kukaaa ze co to jee . uz som sa skoro vytrtkal aj kamos lebo na zadne to lahko vie dat a jak som siel z chodnika povedal ze pridaj nech efektne zides ale ona selma chce dat na zadneee plus zidenie z chodnika no ledva som to ustaal ale aj on ked sa siel previest tiez tam mal haluze ho rozhodila selma ale musime prehodit brzdu nech je predna na pravo ako na motorke . a zadna bude na lavo. a este neni zapojena zavzdusnili sme ju omylom .) no zvarac spravi este nejake upravi a potom to dam do laku camo a zas poskladame do dokonalosti .) cez zimu pripravime a pokupujem chranice a dalsia sezona je jasna .) konecne sa povozim je to sranda prevazatko .)vypocitali sme z prvej jazdy z roboty domov lebo som mal uplne nabity trojpak na 99percent a nabijacka ukazala ze54 percent a presiel bez retaze cize uplne len motor naplne sem tam ,obiehal skuter, audinu a iba cumeli.. a to ma cca 8km trasa neviem takaych 50km bez absolutnej pomoci na velkej rychlosti. ked to dam na 1vu rychlost ze do 25 tak to je tak pre zaciatocnika pre babu ale ked tomu budem pomahat boh vie kolko to bude mat dojazd to teraz neriesim ide to tesim sa .) v dychli sme tomu dusu .))
tu dam nejake videa https://drive.google.com/file/d/0Bw4_GE1926cnM3d1TnFRakRzWlU/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0Bw4_GE1926cnVnV2b3RzXzhXc1k/view?usp=sharing
Ahoj, pekny stroj 🙂
Mozna jsi to uz psal driv, nechce se mi hledat. Co tam mas za motor, jednotku a baterky? Rychĺost na rovine? Vaha?
Jezdis s tim i v terenu?
Nedavno jsme dali na nase podobna kola (ale ne tak pekny :-)) rafky 19“ sirka pneu 3“. Hodne se tim zvysi pohodli jizdy a snizi riziko prorazeni gumy.
dik, motor je crystalyte 4080, baterky mam 5200mah22,2V mam 3ks v jednom paku a budu 3 paky cize 9ks , idem na 66,6V , RJ je od Lyena 18 FET 4110 Mark II Overclocker Ready , vaha cca 35-38,este to odvazim ked to bude komplet hotove na presno tiez ma to zaujima.teraz som to rozbehal este stym nejazdim nikde iba po podniku ale uz to kamos previezol ku mne domov. rychlost este neni presne zmerana ale podla pocitu to ide 60-70 na jednom trojpaku ale aj ked dam dalsie dva paki to robim iba kapacitu cize dojazd , mozno sa trosku viac vzpruzi odpich ale to uvidime ked pripojim druhy pack .)ale poviem ti ze to ma silu mam predtym respekt.gumi mam 24×3″
Jednotku lyen znam jen z netu. Jake ma max. volty a ampery?
Mam ted sinusovou kelly 160amper kontinualne, coz nemam sanci vyuzit. Motor cromotor je s ni krasne tichy a ma az zbytecne velke zrychleni 🙂
Taky mi to jede pres 60kmh. Vaha 45kg 🙁 Jen cromotor ma 11kg, baterky 12kg.
Baterky mam 72V nominal lifepo15Ah. Taky chci jit casem do lipolek.
Jakou pneu mas tu 24“x 3“ a kde jsi ji koupil? Nasli jsme 24“ pneu jen na jednokolky.eu, ale ta se brzo ojede.
A budes s tim jezdit i v poradnem terenu bo jen polni cesty? 🙂
Jo a jakou mas prum. spotrebu ve Watthodinach? Vim ze zalezi na rychlosti, terenu atd. Cromotor ma o dost nizsi spotrebu nez muj drivejsi MP2 cca 20-30Wh podle toho jak se mu da zabrat.
Klotas: nehavaroval jsi někde při testování?? 🙂
Včera jsem jel na kole 46 km (převýšení cca 500m) po okreskách ze servisu, kde jsem nechal auto. Jel jsem jen pomalu na spotřebu, dokonce jsem chvílemi i trošku šlapal. Nabíječku jsem měl v batohu pro případ nouze. Průměrná spotřeba byla cca 14Wh/km, vyjel jsem 9Ah ze své 15Ah 72V baterky. A byla mi hrozná zima. Zlatej terén, kde se člověk zahřeje i z kopce 🙂
karel : hehe , nie nie testujeme v plnom prude .) no ide oto ze sa pytas moc skoro .mam zasebou prve kilometre a som rad ze to ide ako sen .) nemam ziadny problem vpodstate ako keby z fabriky .) ale poznas to vsetko sa opotrebuvava aj tie plaste prve dni ako sme jazdili len na prednej brdze sme dobre dali napicu plastu prednemu ale uz mam vsetko spravene . idem teraz na 2x 3 baterky /1ks 5200mAh 22,2V/ dojazd vypada byt vpohode uplne na jednotke to pojde daleko ale to je slapanie a vypomoc ze to pomaha akurat jak das dvojku rychlost stava sa to zaujimave hh postavil som vazne zaujimavu vecicku ludia nato cumia pytaju sa, este par krat budem muset niekomu hovorit ako a co ma jebne .) vazne vedel som ze to bude tahat oci ale toto je vela aj na mna .) pome ku gumam ako si sa pytal na plaste 24×3″ halo contra tak vedel som ze su malo zohnatelne a ze reku dokupim a poviem ti a kupoval som to na chain reaction cycles ale uz ju vypredali. tak som zahajil brutalne patranie kde zozeniem moje pekne plaste a po dlhom patrani lebo nie kazdy kto akoze ma posiela na slovensko a ked posielaju tak z anglicka jeden pytal 44libier.viac ako plast. no ale nasiel som a cez paypal objednal a tyzden a pol cakanica zmeny stavu a dnes ze poslali balik. tak uvidime kupil som to tu: http://www.singletrackbikes.co.uk/products.php?mode=search
este som nejazdil niekde kopce iba rovinky ale ide to strasne rychlo hh musim to odmerat zajtra kolko to vlastne ide .)
no vcerajsia trasa 20km a z tych pakov mi zozralo z 4,1V na 3,8V a mam nastavene pipatka na 3,4V cize este by som dal raz taku cestu +20Km urcite. zima mi bola jak svina lebo som siel po hradzi kde su stromi dunaj hh vecer okolo 19:30 ze vecerna jazda, bez naradia nic zosebou na vieru v boha ze vsetko dopadne dobre.ok tesim sa ze to ide . za par dni to este zvarac doladi na rovno uplne lebo je tam mini odchylka ktoru nikto nevidi a ani neciti ale moj kolega co mi to pomaha stavat tak on zo vidi aj ze vraj citi v zakrute.. no jednoznacne je to dohodnute na opravu a hned nato to dam do camo laku hydrografika to bude konecna faza uz iba doladit nabijanie tak ako to mam vhlave ze cez DB konektory na jednu supu nabijat 1 trojpack. tak zajtra ked sa podari dame speed test. a ked dokupim baterku este jednu tak doplnim na 3×3 a to uz bude dojazd jak oci .) lebo jednu baterku mi nafuklo tak som ju vyradil ..
jedna zakerna otazka….
co to vlastne stavas? bicykel? motorku?
Na bicykel to nevyzera to za preve, na ceste, cyklochodniku a komunikaciach budes viac pokutovany a ko vozeny…..v terene ako motorka OK ale to zase predna vidla a zadna stavba na tu vahu je slabe, takze akakolvek motorova alebo elektromotorka bude mat navrch…..
Takze s5 k otazke….bude to nadherne, bude to funkcne ale ! kam s tym pojdes?
S motorkou trebars do Talianska, chorvatska, okruh, kros trat….s bikom tiez kamkolvek…. lesne cesty, cyklochodniky, mesto, mimo mesta, preteky, ked mas DH tak zjazd …ale tymto???
Rozmyslal si otom ze to stoji kooopec prachov, namahy a bude to viac stat ako jazdit a predajnost je tiez velmi velmi otazna….
Nechcem ta znechutit….ale…
user: nejsom dieta mam aj motorku 650fmx .) a kam stym? tam kam aj ty. to kolko to stalo teba trapit nemusi . a chod do lesa z motorkou alebo na cyklochodnik uvidis ako ta budu mat radi. stymto idem kam chcem a kade chcem a jednoznacne inak ako bezny biker.. bike mam doma aj motorku neriesim tvoje znechutenie lebo nevies ocom hovoris .)
a jedine co nemam a co jednoznacne nechcem pokial to nebude elektricke je auto. keby som chcel auto alebo este silnejsiu motorku uz daavno ju mam. ide oto ze toto som chcel postavit a aj som si tpo postavil ty si nic nedokazal a uz kritizujes. ja som zbadal taky isty bike a povedal som si po dlhom uvazovani co si postavit alebo si kupit spraveny alebo aky motor a tak tak som si nasiel tipka co uz taky postavil a povedal som si ze taky si postavim aj ja. a mam ho . ty si co poskladal ukazes nam ? .) ja som pedant vase baterky po kostrach obalene lepiacov pasko a kade tade kable hnus si nehajte . tu mas linku podla ktoreho to je spravene : https://endless-sphere.com/forums/viewtopic.php?f=6&t=36682&sid=192fdd041a6129e31717f5e943701c67
mozes si prelistovat forum ake si ludia skladaju…
nejdem to rozoberat……podla tvojej reakcie si dieta, bez ohladu na vek.
Je dobre si vypocut viacero stran , a nie len potlapkavanie po pleci.
Pride cas a nebude to dlho trvat, ked to pochopis ze nieco take uz nemoze ist na DH park, tahat do kopcov spolu s bikermi nebodaj este plantajucimi sa turistami tiez nie, do mesta tiez nie…a ak tam budes chodit tak k tej cene ti policajti pripocitaju nejeno € k tomu co si za to doposial dal….
Nebudem to ja – je mi to uplne jedno,,,,ale budes to ty co zisti ze do 250w je to co dovoluje zakon a mozes ist kam chces….beztrestne…
Keby si mi daval toto zadarmo tak ti dam 100€ s tym ze viac ma s tym neotravuj….
Prepac , ale inak to nevidim. Je to moj nazor, a prajem ti aby sa NEPOTVRDILI, moje pismenka, nic sa ti nestalo / ziadna nehoda/ a policajti a ludia co sa budu citit tebou a tvojou jazdou a pritomnostou ohrozeny aby sa ti vzdy vyhybali….vela stastia k dokonceniu, a uzivaj si to tvoje dielo co najdlhsie.
Táto odpoveď bola upravená pred 9 years, 4 months používateľom SFSF.
co ti mam povedat na tvoje reci. ukaz nam tvoje dielo .) . mne staci to co hovoria kamarati ktory natom jazdili . keby si cital cele vlakno chlapce tak by si vedel ze moje dielo ma taky prepinac kde ked dam na najmensie tak idem presne 20kmh dnes som to meral mna nenameraju vmeste . moj bike lebo to je bike dnes som stym siel par km bez elektriny a nic sa mi nestalo … je to uzsie ako bike co je obvesany vakmi na kazdom kolese a prejde celou EU … ty si niekde inde ja som neni DH ani nejaky mega biker… prvy krat som skladal bike od zaciatku nevedel som co je ani hlavove zlozenie.. ale uz viem vsetko od A po Z o tom biku kdezto ty nevies nic otom svojom kupenom. a nestras pokutami a neviem cim zraneniami to si nehaj kuvikanie to tu nema stymto nic spolocne. nerob stoho vlastne nepojazdne cudo co nema pedale a vie to ist iba rovno a iba rychlo . keby si vedel mam tam plynovu rukoved ktorou ked tocis podla potrebi sa aj motor tak toci. je to cisto o hlavicke ako budes jazdit a ja nejsom dement. a ze toto ma hodnotu 100e ? a ze vidla predna je zla ? proste ty nevies co pises vidla stala pred zlavou 670e ja som dal za nu 470e ! to je asio ako tvoj srot na ktorom sa vozis. moje brzdy su tiez v cenovej relacii 170e cize spolu dalsi bike na ktorom sa vozis .. proste neser si do huby a budem ta respektovat a ked si z BA pod sa previest a nepicuj uz .) potom mi povies ze ake to je zle .
este ma napadlo jedno ze „motorka ma na vrch“ tak mozes si ju zobrat do lesa vrndzat z minimalne 100KG a na chodnicky a popripade odniest na siedme poschodie a dat si ju do izby .. chapes ocom hovorim ? moj je z duralu a nezhrdzavie .) ma 35kg a otocim sa snim na metri stvorcovom .neviem preco by toto nemohlo ist na cestu hh ked to ide do 20kmh na jednotke .) a je to siroke ako normal bike ma to pedale a svetla. okrem blatnikov to splna vsetko . to ze to je silnejsie je pravda ale az ked ja rozhodnem ze chcem ist rychlejsie tak si prepnem na polnej ceste mozem si robit co chcem.je to zabavna vecicka a ty mi mozes len pogratulovat ze som take nieco zbuchal bol by som zvedavi na rekacie tvojich kamaratov keby sa previezli a ty nie a nech to vies iba spocutia ake je to nahovno hh. ja viem ze neni a par ludi povedalo to iste cize asi to nebude az tak zle ako vravis.)
pozri aby si vedel toto je obdoba mojho podobne komponenty motor a spol chod na stranku a kukni si cenu.
pozri kade chodi ako stym a co stym robi ..
nejde v terene ? nestihal by s bikermi ? ci nemoze na cestu ? lebo co ma hranate kolesa ? bud rad ze mas taky na slovensku ze vieme podobne poskladat za polovicnu cenu. nezabudaj ze motorku mam chcel som nieco co ma zaujme a nie znudi po hodine. to spolicajtami mas pravdu ale mam tam prepinac do 25kmh cize co viac dodat.
Gratulujem.
Chyba? Homologizacia, prave k tomu motoru….prepinac ti policajti strcia vies kam!!!
Dokazovat nemusim nic.
Z BA niesom!
Mam Cyclone 1680W a 60 km/h idem s palcom v zadku a este to mam upravene dopomala oproti originalu z vyroby….
Omne nevies nic ale vies ma hodnotit…krasa!!!
Viem ale co nevies, zniest ani nie kritiku, ale nazor alebo tvrdenie ktore ti nehladka tvoje velke BA ego
Táto odpoveď bola upravená pred 9 years, 4 months používateľom SFSF.
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 336 )