prve testy ebiku

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 151 až 165 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
    klotas
    Účastník (Participant)
    LuboN
    Účastník (Participant)

Vyzerá to super 🙂
    Ako si na tom s baterkami?

klotas
    Účastník (Participant)

na baterky mi bude muset pozicat kamos lebo 450 dat na supu nemam sancu stej mojej mini vyplaty. nejako to bude , riesim to nech to je cim skor u teba.)ked budem mat v rukach peniaze zacnem riesit ake baterky tam dame. teraz nech vytlaci ten kryt spravime prechod na kable pogumujeme kastlik vnutry a bude to pripravene .)

LuboN
    Účastník (Participant)

Ak by to tam vošlo ja by som bol za tú poslednú variantu (10x 4s/16Ah), nakoľko sa tým rieši aj jedna dôležitá vec a tou je prúdové zaťaženie. 32Ah bude prúdovo na tom podstatne lepšie ako 20Ah. Budeme si môcť dovoliť nastaviť aj vyšší výkon bez obáv o batérie. Až skončí akcia budú stáť 720€ a to bude proste moc… Ak sa Ti dá skús zistiť či by vošli…

klotas
    Účastník (Participant)

ok skusim spravit makety nejako nech vieme

klotas
    Účastník (Participant)

daj mi konkretne ktore myslis ale ked som kukal asi ktoru myslis tak to ani makety robit nemusim lebo to tam nevojde lebo vysoky je 15cm a siroky 11cm

LuboN
    Účastník (Participant)

myslel som tieto:
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__66309__Multistar_High_Capacity_4S_16000mAh_Multi_Rotor_Lipo_Pack_EU_Warehouse_.html
    že by sa po dve spojili a položili bokom (hrúbka 90mm to vojde) a 74mm na výšku, to isté položiť na to, ale ak som to správne pochopil nad tým už by miesto neostalo?

klotas
    Účastník (Participant)

no presne neostalo lebo to ma 15 cm vyska kastlika aj to pocitaj ze je to nieco menej lebo meral som vonkajsiu stranu. to by si tam nenacpalked este chces nejake puzdro na baterky aby boli stlacene

LuboN
    Účastník (Participant)

Tak nevadí, snaha bola, ak to nevojde nie je čo riešiť. Ostaneme pri predošlých variantách.

klotas
    Účastník (Participant)
    LuboN
    Účastník (Participant)

Paráda, tak to bude originál jak vyšitý 🙂

klotas
    Účastník (Participant)

hh dik .) aj mne sa to paci lepsie ako plech takto je to originalne a ked je to videt nech je to aspon pekne a zladene . a ty vidis ze ja sa snazim tak od teba ocakavam to iste .) elektriku by som chcel mat super super spravenu ze aby si sa nemusel zato hambit ked to ukazem borisovi kolarovi napriklad .) ked bude nieco treba kupit tak sa kupi ale nie amatercinu tu som uz raz mal , povozil som sa chvilku a ked som sa nabalil a siel sa previest tak mi to zhaslo o dve ulice dalej chvalabohu. ale stoho som mal ponaucenie elektriku musi robit ten co to vie a ma skusenosti . a ty mas to ma tesi potom ukazem ako bude ked bude namontovane adaptto a pripravene pre teba.

klotas
    Účastník (Participant)

ja neuverim ked to pojde hh ale viac ma potesi ked tam bude ten svietiaci zeleny zapinac vypinac co som ti ukazoval .) miesto cerveneho vytrcajuceho to by som tam chcel to tomu doda punc kvality a nabijanie na jeden kolik jak kral ze iba toto tam a toto do zastrcky a ahoj za dve tri hod bude nejaka stava v baterkach.to este aku nabijacku? ja mam zatial iba taku lacnu 50w to je ale slabe ..pomale asi

klotas
    Účastník (Participant)

LuboN : nasiel som si troska casu na ebike a prichytil kryt a zle sme vyvrtali diery na adapto neviem ako sa podarilo musim ho trosku posunut hore o 0,5cm nech aj netlaci na tie kable ten kryt.zajtra to prevrtam prichytim a pogumujeme to vnutro kastlika a budes to mat pripravene okrem tych prekliatych bateriek . riesim to ale poznas to je to suma…ale ozvem sa ked to budem mat a poriesime a snad budu mat tie baterky .) potom este vypinac keby sa tam dal dat taky ho kupim a pojde to k tebe na elektrifikaciu .)))

https://drive.google.com/open?id=0Bw4_GE1926cnZWt3LVQ3QWlZTlltaW40eS02OVdoMG8tRVJV
    https://drive.google.com/open?id=0Bw4_GE1926cnUGRRTnRmQlJmN2xQQnFyV2pqdk00SkJadWRZ
    https://drive.google.com/open?id=0Bw4_GE1926cnSGthSk5TdkZUUjBvQy1CU19lbzhnX2J2dThR

LuboN
    Účastník (Participant)

Kryt vyzerá super, už sa fakt teším ako to bude jazdiť 🙂 Ak sa na tom hneď nezabijem tak si raz tiež také niečo postavím 🙂 Dúfam že si to dobre postavil a vydrží to riadnu jazdu 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 151 až 165 (z celkového počtu 336 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.