Karel, nemalo by to vybíjať, aspoň nie tak aby to malo nejaký reálny vplyv, ale najistejšie je si to odmerať. Ak to bude nejaký miliampér, tak by som to považoval za nepodstatné (miliampér by vybil za 1000h, t.j. za 42 dní jednu Ah).
Klotas, tak to by Ti už malo čoskoro prísť ako píšeš, pôjde to ešte cez Maďarsko a potom už k Tebe. Tento mesiac som dosť vyťažený, ale aj tak sa to nebude dať urobiť na počkanie tak to nejak dohodneme a budem na tom pracovať až to donesieš. Leto rýchlo uteká tak to treba urobiť aby sa dalo jazdiť 🙂
no sak podla tvojho vzacneho casu sa musim podriadit .) no hej uteka leto rychlo.. no ja som myslel tak tyzden dva u teba na zrealizovanie .. nech to aj par krat otestujes ze nabijes a vyzihas a aspon dva tri krat nech je istota .) ale aj tak dik ze sa snazis
noo tesim sa aj ja ze uz to mam zasebou . dnes som kupil to epoxy metal nenasiel som nic ze hlinikove nech to ma farbu hlinika ale to nevadi ked to postupom casu aj tak dam do laku ..a este musim dat vysustruzit tu vec do volnobezky nech to je ok a musim dat natlakovat zadnu brzdu a osadit jezka na vidlu aaa este na srobi ktore by sa mohli odtiahnut tak to lepidlo na zavity.. len akurat je kamos na dovolenke co mi pomaha vo vsetkom. cize este par dni to bude u mna a potom mi daj vedet kedy by sme doniesli bike.. .))a budem ti drzat palce hh
no vyriesil som zadne kolecko tak ze som nakonieco kupil kazetu viackolecko lebo to by som musel moc spekulovat nas sustruzenim osadenim loziska nebolo to take jednoduche riesenie ako kupit za 15 kolecko a retaz za 10 skratil som strunu a ide vsetko ako ma nepreskakuje retaz troska mam pocit ze tam nejaky zvuk ale nemam moc odslapane natom aj tu hucia robotnici denno denne tak ale nepreskakuje retaz a je to napnute ok. diery su zalepene a uz mam aj dohodnute natlakovanie zadnej brzdy 2x tak cena a mame to za jeden den inak to trva aj 4 5 dni vela roboty maju chlapci… osadia aj toho jezka a myslim ze to bude uz konecna . este dam na zavity lepidlo aby sa neodtahovali a nejako to dopravim ktebe . akurat sa kamosovi pokazilo auto tak musim nejake nahradne riesenie …
no bike je v servise na natlakovanie brzd ze vraj aj prednu treba aj ked brzdila nevadi nech to je spravene tak ako ma byt. zajtra to jest v utorok to budem mat doma zalepime srobi ktore by sa mohli pouvolnovat a z mojej strany to bude vsetko. posledna vec ktoru bude treba doriesit je nabijacka a tebe odmenu .) . ja len dufam ze vsetko dobre dopadne a drzim ti palce a nejako to musim doniest ktebe len sa musime dohodnut blizsie . v predajni iba cumeli ze co som tam doniesol .)) jak sa tam sefovia rozpravali tak im zastal rozum hh .) a servisak ze to cojeee? .) ja ze to si este nevidel a on ze to este ne .) no oni natom este nejazdili ja uz mam tu skusenost a chcem to uz mat hotovee a ty si to tiez skusis .) sam napises nejaku tu recenziu aspon nech vedia chalani ostatny ze co to je zac. keby niekoho lakalo postavit si nieco podobne.
Paráda, vidím že si to užívaš už teraz 🙂 Keby to nestálo toľko peňazí tak už dávno vyskladám nejakého Vectora alebo pod. Mám už trochu voľnejšie, napíš ktorý deň by si vedel s tým prísť a dohodneme čo a ako.
Klotas, pokiaľ sa môže bezpečne vysunúť tá sedlovka? Nevšimol som si tam rysku…
Bol som sa previezť po ulici a je pravdepodobné že problémy robí to vodiace koliesko na napínáku, teda skôr to že je dosť nakrivo. Vieš o tom?
sedlovku si sak daj podla potreby . a to ze to je nakrivo to viem ale to asi neporiesim takto nadialku dal som to tak narychlo a spojil retaz a nastavil akotak ze to ide. to sa poriesi casom ak vobec. ja som ti chcel skor ze najprv na necisto pospajat ze ci to vobec ide elektricky to adaptto a potom su tam dve take veci ze co treba poriesit co ma trapi konektor od motora ze ci nevyvrtat presnu velkost nezvecit povodnu dieru aby sa dal prevliest konektor aby sa vpohode dalo vybrat koleso v pripade defektu alebo opravi motora alebo tak .. a druha vec ze ked to pojde tak konektor od displeja chcem cez kastlik hore cize odpajkovat a prevliest a zapajkovat dufam ze sa to da .. keby ta este nieco trapilo pis .) ale to som ti chcel ze to pedalovanie neni este dobre poriesene a ani to asi neporiesim do nejakej uplnej spokojnosti ..hlavne ze sa to toci a budes pomahat akotak.
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 211 až 225 (z celkového počtu 336 )