prve testy ebiku

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 241 až 255 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
    klotas
    Účastník (Participant)

bob
    ale toto je tazky bike 37 az 40kg + 24/3″ kolesa a plaste.ale ako mohlo by to ist aj viac ako 65kmh taka 75 80tka by potesila ale ja to nepotrebujem .)) lebo 60 ist na biku je uz dost si myslim.v meste to netreba prehanat a tam kde budem jazdit mi to bude stacit hlavne ze to bude spolahlive chcem si pojazdit par krat nabit bez poruchy nech nadobudnem pocit ze je to spolahlive .)

LuboN
    Účastník (Participant)

No idem to práve prevetrať a skúsim nejak doladiť nastavenia aby to tak nehrialo… Držte palce 🙂

LuboN
    Účastník (Participant)

Nastavenia z webu pomohli, rovinka 70km/h, min. 10% kopec cez 60km/h, dolu kopcom 75km/h… Bude aj videjko, večer dám viac info…
    A aby som nezabudol, už sa to neprehrieva 🙂
    Idem skontrolovať všetky skrutky… Istota je istota 🙂

klotas
    Účastník (Participant)

teraz som dosiel z biku normalneho ale konstatoval som ze uz to ide. tesil som sa a aj som hovoril kamosovi ze to prehrievanie motora nemas asi sancu spravit lebo je to cinsky motor a celkovo som sa tesil skor stoho ze to ide. ale ty si to nastavil ze to nehreje ide rychlejsie no dakujem .))) a testuj co to da .) . a teraz skontroluj jednu vec ako je kostra uchytena dole srob /kyvka/ ten sa po case uvolnoval tak to skontroluj ci sa neuvolnil. som spokojny este viac ako som bol hh.este ten zdroj ked dojde prisposobit nech to nabija spravne nech nemam haluze z nabijania . ked to dojde dufam ze cim skor tak to posielam.zatial testuj.

LuboN
    Účastník (Participant)

Tu je video z dnešnej jazdy:

klotas
    Účastník (Participant)

Lubon sak to ide hore kopcom jak besne .)) . celkom dobra jazda .)) krasna priroda .sak to ide celkom pohoda aj teren . no drzim palce vsetko podotahuj keby nieco a testuj dalej .

LuboN
    Účastník (Participant)

V kastlíku to zatiaľ vyzerá takto

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    LuboN
    Účastník (Participant)

Dnes som vyskúšal regen, zatiaľ iba s tlačidlom, ale ide to super… Trochu som skúšal aj maximálku, šlo to takmer 90, ale bicykel je mechanicky stabilný do cca 80km/h. S najväčšou pravdepodobnosťou by šlo pokoriť aj 100-ku, ale idem sa teraz zamerať na plynule regulovateľný regen a tiež nastavenie pruženia a tlmenia…

klotas
    Účastník (Participant)

cafte
    tak vprvom rade chcem podakovat Lubonovi za elektrifikaciu a naladenie adaptta a otestovanie ebiku .)
    ebike ide neuveritelne . adaptto doporucujem vsetkym kto maju hub motor ten rozdiel medzi cinanom a adapttom je priepastny. vsetko naladite na displeji a nabijanie je neuveritelne rychle. v zime budem riesit zadny tlmic zacalo vnom nejako skripat ale inak to ide paradne. tesim sa stalo to zato ist to dat Lubonovi . doporucujem .) viem ze elektrika je na 100 percent tak ako som chcel .)

neverican
    Účastník (Participant)

Prajem ti veľa šťastných kilometrov bez poruchy a nehody. A časom sa určite pochváľ aj s nejakými aktualitami alebo videami.
    Tá vysoká cena toho adaptta bude asi opodstatnená. Tiež by som ho chcel riešiť v budúcnosti v kombinácií s cromotorom…

mysiak
    Účastník (Participant)

klotas: ako sa dari s ebikom? vsetko drzi pokope?
    ja som sa bol akurat v sobotu povozit na niecom podobne silnom v mnichove u vo vectorbike… http://www.vectorebike.com/

prave riesim objednavku ich ramu, motora a par veci lebo maju do 17.9 akciu…

potreboval by som poradit s bateriou 72V 20Ah co by ste odporucali zobrat?

oni mi ponukaju Battery Samsung 20R 20s10p 74V20Ah – 850USD oplati sa to zobrat alebo sa da nieco zaujimavejsie za tu cenu poriesit?

ozaj ako si spokojny s Adapttom? mas tam e-max alebo e-midi ? Neviem ktore zobrat jedno by na tom ich motore davalo 8kw a druhe 14kw max…

dikes za info a postrehy

klotas
    Účastník (Participant)

Mysiak : caf vsetko slape ako ma jedine co mi leze na nervy je zadny vrzgajuci tlmic ten poriesim cez zimu za nieco kvalitnejsie co vydrzi vsetko … adaptto mam midi na moj motor Crystalyte h4080 je ze vraj midi akuratny este mame rezervu. adaptto odporucam kazdemu kto chce mat zadny motor. aj nabijanie aj vsetko nastavis cez displey. ja osobne by som skor riesil quilbix ako vector vector sa mi moc dizajnovo nepaci . ale funkcnost urcite splni a budes mat usmev od ucha k uchu .) ako kazdy komu to pozicam na prevezenie ..ani jeden mi zatial nepovedal ze to je zleee alebo ze neni to dobree .) alebo nieco negativne kazdy usmev od ucha k uchu.
    a k bateriam je najlepsie Lubon on mi to zapojil a doteraz si jazdim. .) Lubon ti poradi ak si najde cas . ja mam 3kw motor a v vtom naj momente ide 4,5kw do motora a poviem ti ze neni treba viac ! ako ide mi to 80kmh vie ist aj viac.. ale naco. a boost doslova nezapinam koli bezpecnosti doslova to hadze na zadne .)a ty chces 14kw a naco .))) neni treba

mysiak
    Účastník (Participant)

uvazoval som aj nad quilbix len je o 300e drahsi… v tomto momente a do Mnichova to mam 150km ak by nieco. Vector bude mat teraz aj mensi ram ale zatial je na nom hrozny dizajn.

Najskor pojdem aj ja do Midi-e , uz len premysliet ako to nabijat a aku baterku tomu zaobstarat…

ozaj uvazujem o takejto farebnej kombinacii:
    http://www.stealthelectricbikes.com/wp-content/uploads/2013/12/B-52-1-1000×678.jpg

LuboN
    Účastník (Participant)

Mysiak, nabíjať to je najlepšie priamo cez Adaptto cez tú ich nabíjaciu cievku, a zdroj k tomu jednoznačne 1800W Eaton 🙂
    Nakoľko Adaptto má prídavný BMS modul kde ide všetko nastaviť, je to ideálna príležitosť použiť LiPo batérie a zároveň byť bez väčších obáv. To je tiež najlacnejšie, výhodou je aj rýchle nabíjanie.
    Ak nejde o veľkosť/hmotnosť, bral by som kľudne to e-max, rozdiel v cene nie je tak veľký a bude to mať rezervu (aj do budúcnosti). Nastaviť to ide cez display podľa potreby takže to nemusí ísť na plný výkon.

mysiak
    Účastník (Participant)

LuboN : vedel by si mi odporucit po akych LiPo baterkach sa poobzerat?
    chcelo by to 72V 20-30Ah… mozno aj viac ak by som sa zmestil do 700e

na controler je tam kopa miesta, najskor ho dam pod ram do ich uchytneho plechu, nech je to vetrane z vonku… ako je tam rozidel na ich stranke 100USD ale momentalne je vypredany, budem sa tym zaoberat o 4tyzdne ked pride ram…

ale co som sa rozpraval s nimi tak je tam rozdiel v akceleracii, co sa tyka max. rachlosti tak ta by bola podobna cize okolo 110km/h co urcite na tom nechcem chodit bezne 😀

Dakujem za tipy

ozaj ak by si mohol tak mi napis na mail dakujem
    mysiakus@gmail.com

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 241 až 255 (z celkového počtu 336 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.