rch, to bolo jazdené v štýle speed run, trochu pohodového jazdenia a potom nakladačky v teréne 70-80km/h… Práve som bol až prekvapený že sa to moc neprehrievalo a baterka dosť dlho vydržala… Keď som na tom šiel normálne spotreba bola v rámci toho na čo som zvyknutý, ale musel som to dlhšiu dobu tuniť kým som sa k tomuto výsledku dopracoval. Nakoniec boli parametre úplne iné ako mi dal autodetect… Dobre nastavené je to vtedy keď to ťahá jak besné, ide to bez nejakých výpadkov alebo pazvukov a minimálne to zahrieva motor…
K tej rýchlosti, väčší adrenalín to bol v teréne, pri 70-90km/h je to fakt šialené ísť po poľnej ceste… Hodím nejaké videá čo som natočil a uploadol na Youtube (cesta aj terén)
tak som po dlhsej odmlke spat… bol som na dovolenke 🙂
je mozne ze to mam zle nastavene, ani neviem co tam mam inak nastavit 🙁 ked tak pofotim menu adappta a nejak to tu ulozim. 🙂 Inak ta vaha 55kg je celkom dost moj Qulbix 140 vazi bez blatnikov 56kg.
mysiak, ak Ti úspešne prebehla autodetekcia a motor ide zdanlivo dobre, časť údajov bude odmeraná správne a zvyšok treba doladiť manuálne. Zatiaľ mi nikdy neurčilo správne „Ind timing“ a „PWR timing“, motor potom nemal taký ťah, maximálku a hodne rýchlo sa hrial. Pred pokusmi s nastavením treba dať OVS na nulu. Pozri do menu a nájdi aké máš pri tých dvoch parametroch hodnoty a hoď to sem. Máš QS205 V3 alebo V2?
cafte
este ze lubon spravil videa. uz to je nepojazdne . ja som si snim dal prvu jazdu jak sme dosli od teba Lubon este vecer sme sa previezli dobra jazda parada tesim sa ze to mam skrku uz vsetko objednavanie a spol .ze mu to jazdi . a on na druhy den siel do prace a tam pozical. cize vystraha pre ostatznych. nepoziciavat silny ebike . proste pozical veducemu mal nastavene eco ten to uz mimo jeho vedomia a videnia pozical typkovi co uz to mal predtym pozicane a jazdil na silnejsom mode a mal aj boost a on si sam prepol na boost a bolo.vela skody ked chces vsetko nove : motor kostra kotuc nalepky vyplet postovne tak uz to maju za 1500€ a este ktebe lubko budes mat pracu .))) no ja som total smutny aj za bratranca …spolu snim som to vsetko riesil a dal som si snim 10km jazdy a uz je po sezone. cafte
Zdravím chlapi. Čítal som celé toto vlákno od začiatku. A musím povedať klobúk dolu. Fakt super. Úžasné odhodlanie, nápad, sila, ale aj kopa peňazí… Ale výsledok je brutal. Tiež som si postavil e-bike, ale v podstate ho používam primárne na dochádzanie do práce. Mám 750 W, Magic Pie z e-pohon.cz, baterky Turnigy 5S 5000 mAh, zapojené na 36 V a 15 Ah. Teraz už ľutujem, že som nešiel rovno do 48 V a poriešil Multistary. Dochádzam z Rovinky pri Bratislave do BA. Stále je to ale super, udržiavam priemerku niekde medzi 35-37 km/h, ale šlapem skoro stále. Keď vidím tu super robotku, je to nádhera. Ja som ho chcel len otestovať a že dorobím potom zvyšok a momentálne som sa prešvihol cez 900 km a stále som sa nedokopal k výrobe krytu na baterky z cevlar carbonu. Všetko mám v hlave na všetko materiál, ale nie je čas. Dve malé dcérky 2,5 roka a 4 mesiace dávajú zabrať 🙂 Ale bike zatiaľ úplne perfektne plní účel. Miesto 40 minút v aute som robota-dom do 20 minút a to niečo robím pre seba :-). Držím chalani palce. klotas musí to byť bomba. Tiež mám veľké cestovné enduro, ale presne si pamatám ten super pocit a úsmev na tvári, keď som sa na biku prvý krát rozbehol a bol užasnutý z toho, ako to „driape“. Ten Tvoj „bike“ musí byť niekde úúúplne inde v tom pocite na ňom. Držím palce v ďalšom tvorení 🙂
Klotas: ja som tiez parkrat pozical bike kolegom v praci… Raz sa mi to vypomstilo. Este na neho ani nenasadol a uz drzal „plynovu“ rukovat 😀 bicikel vyskocil do vzduchu a len tak tak som ho stihol chytit. Zohol mi blatnik a nosic na postranne batohy. Odvtedy uz na nom nikto nesedel. Hold nie kazdy je opatrny a premysla.
LuboN:
dnse som sa hral s PWR timing – skusil som 0,51 ale prehrieval sa motor tak som dal spat na 1.58 a ostatne uvidis na fotkach
Táto odpoveď bola upravená pred 7 years, 4 months používateľom mysiak.
mysiak, akurát tá jedna obrazovka ktorú treba sa nedá pozrieť… skús dať ind cca 600 a pwr cca 1… to by malo fungovať, tak som to nastavil na takom istom motore pri 20s batérii. OVS som najprv dal na 2 a potom 3. Zdá sa mi že s pwr 1,2 a OVS 2 to malo nižšiu maximálku ale trochu lepšie to ťahalo, s pwr 1 a OVS 3 zase naopak, vyššia maximálka a asi trochu menší záťah. Prúd bol na booste 140A/249A. Vyskúšaj a daj vedieť, som zvedavý či to pôjde lepšie.
ahoj
bublifuk: dik , pekny je aj dobry je chvala bohu bez nehody .) .ja by som skor chcel to co ty uz mas dcerky 2,5 a 4 mesacnu .) ta 2,5 je teraz v naj rokoch si to uzi .) mam kamarata Misa ma tiez dve male dcerky jedna pojde o rok do skoly a druha je mensia este.Lubon ho pozna on mi pomahal stavat ebike .ked sa niekedy stretneme na hradzi „mozem ti pozicat ebike“ hhh ale nepadnes? .)))))
Lubon: asi to objedna cele lebo jeho veduci to chce dat na poistovnu lebo ma nejaku poistku na sposobenie skody tak sa uvidi . volal som s tomasom a hovoril som mu otom. tak sa uvidi potom ked sa to cele nejako dokonci ta poistovna.on chce fakturu na diele cize zajtra mi to asi posle Ziva ja jemu a neviem kedy sa to cele zaplati …
bublifuk21, ak chceš plný výkon mohol by si si k tým 5s batériám dokúpiť také isté 4s a poskladať to 5+5+4s = 14s = ideál 🙂 Je to riadny rozdiel a určite odporúčam 🙂 Magic na 36V nemá šťavu… Magic RJ zvládne do 60V. Inak na nedokončených bajkoch jazdím aj ja, akonáhle to krúti kolesom jazdím a ďalšie práce sú v nedohľadne 🙂
keby sa podarilo tak aby si nakoniec dostal tu kostru ten motor bude asi viac zniceny ako si predstavujeme ale neviem ten dostal supu. a keby si si dokupil kyvku a pruzenie a mal aj ty takouto blbou nahodou aj qulbixa .)
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 301 až 315 (z celkového počtu 336 )