Len mojou nepozornosťou som si skoro vyskratoval baterky. Treba na to dávať bacha, ešteže je cín taký ľahko taviteľný, skratujúci kontakt sa dá vytrhňúť skôr, ako sa roztavia a navaria na seba káble. Pár sekúnd a mohol byť ohňostroj… Fakt to nie je sranda.
Len som pod šošovky vložil vystrihnutý krúžok z hrubého euroobalu. Kužeľ bol moc jasne ohraničený a dosť úzky. Takto sa kužeľ rozšíril a prechod do tmy je jemný a pozvoľný.
nazdar kočky co noveho? Ja akurat balancujem baterky, uz to robim od vcera od nejakej 18tej 😀 Robim to cez adaptto. Zatial mam vybalancovanych 5ks baterii na rozdiel 0,003V. Akurat balancujem dalsich 5 a akurat som na hodnote 0,031V cize este par hodin to bude pracovat.
Ozaj objednal som LMX 161-H ale dodacia lehota az v maji takze moj qulbix bude buduci rok na predaj 😀 okolo marca.
ozaj nejak sa mi podarilo nastavit kontroler a uz mam spotrebu okolo 25-28Wh/km. Posledne dni som siel za 25Wh/km.
Ahoj, ziadne extra velke dovody na zmenu nemam. Qulbix je super, ale viac sa mi paci dizajn LMX, na indigogo mali velmi dobru cenovu onuku a este sme brali 2aja naraz tento stroj tak nam dali zlavu.
Bude to mat aj znacky tak s tym mozem legalne jazdit o cestach, chcem sa stahovat do svajciarska a tam buzeruju za kazdu ch…nu, hlavne davaju tazke pokuty za vsetko. Tak aj to je jeden z dovodov. Dalsia vec je o skoro 14kg lahsi ako Qulbix, plus dost jazdim v alpach na tom, tak v do kopcov je lepsi mid-drive.
Kazdy den jazdim do roboty 60km na Qulbixe, za kazdeho pocasia a byvam v baraku na 4 poschodi bez vytahu, nechavam bike stat v chodbe baraku a dost by mi vyhovovalo mat vyberatelnu baterku a nabijat doma v byte, resp. pri 43kg si ten bike vynesiem do 4ho poschodia kedykolvek. Qulbixa do 4teho poschodia nosim iba ak mi treba dlho balancovat baterky, alebo ak mam defekt a musim sa hrat s tym atd…
Na udrzbu ten bike vobec nieje narocny. Ja som s nim velmi spokojny. Nabehal som na tom dost km a mal som az 3krat defek na zadnom kolese, plus problem bol s Adatto kontrolerom 2 krat. Nieco chlapci v rusku dojebali lebo vela novych Max-e slo na reklamacku. Teraz tam mam pozicany Midi-e a ten ide bez problemov. Ked pride domov Max-e tak dufam ze uz bude v poriadku.
Mysiak, super že sa Ti to podarilo nastaviť lepšie, je treba sa s tým proste pohrať… Trochu máš aj výhodu že denne jazdíš tú istú trasu tak môžeš pekne porovnávať… Zadarmo si získal väčší dojazd a motor sa bude menej hriať 🙂 A my ostatní teraz vieme že to ide 🙂
Autor
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 331 až 336 (z celkového počtu 336 )