Vše mám popsané v článku o stavbě lipol baterie, nabiječka je 36V (42V) na limn.
Balancovat budu dvěma balancery graupner. Nabíjí se přes silové kabely baterie, servisni slouží jen k připojení balanceru.
Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 2 months používateľom bob.
Vzhledem k tomu že zakzníkovi doporučuji osazovat na baterie s odběrem 30A, BMS s limitem 10A místo 30-45A že to stačí, pak k takovému prodejci nemám důvěru.
ok, bob, mam z tvojich komentarov a príspevkovdojem, že sa vyznaš lepsie ako mnohí iný, prosim porad mi dakoho od koho kupiť baterky, bud lifepo, alebo LiMn 48v
z linergy shopu vobec neodpovedaju a na slovensko nezasielaju
dik vopred
A jsi u nich zaregistrován? Já tam mám svůj účet a komunikovali normálně. Dokonce jsem to bral jen pres překladač bo Engliš nevladnem.
Kdo ví kde je zakopany pes.
Romane já mám dojem ze posílají do všech zemi EU.
Zkus se zaregistrovat a teprve potom zkus objednávat.
Na jaký proudový odběr to chceš?
Neuvažoval si o lipolkach? Sice 48V se blbe skládá ale jde to.
Píšu z tabletu tak ze plno chyb.
je tam výber krajin, cesko tam je, ale slovensko, polsko nie, a ten ich automat ma nezaregistruje. napisal som im mail-ziadna odpoved, tak neviem ako to objednat.prudový odber mavam prevazne do20A, sem tam i viac.
vieš, skladať baterie…nemám cas a ani to neviem,aj lifepo som vyskratoval nechtiac…
chcem vsak niečo male s velkou hustotou ulozenioa energie, aby mito voslo do odpruženeho rámu.Teda jedna baterka do ramu, jedna može i vzadu na nosic….a v tom linergy šope take su
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 18 )