Chlopi naramne rad som ze som svoj bike pred rokom elektrifikoval
A ze som vydrzal a kupil stredovy motor. I ked len 250w ale zatial som vyssi vykon nepotreboval.
Sice by som sa siel raz za cas ponahanat po kopcoch na niakom terenaku, na tom mojom to velmo nejde ale raz mozno…
Najdlhsiu trasu na jedno nabitie som zatial dal 136km Cyklocestu priatelstva a to mi ostala hadam 1/3 baterky.
70km som slapal viacmenej za vlastne zvysok v protivetre na 2.stupni teda 70% dopomoci.
Planujem si urobit vylet cez vikend za vzdialenou rodinou. Uvidim kam dojdem 😉
Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat , jestli někomu nezačal Bafang nějak při šlapání pískat. Mě to začalo asi po 800 km a od té doby se to nepravidelně opakuje, ale docela často. Je to takové jemné pískání při šlapání a je jedno jestli je motor zapnutý nebo vypnutý. Čím víc se do pedálů opřu tím víc je to slyšet. Můžu Vám říct, že po 10 km už toho mám fakt plné brýle. Netušíte náhodou jestli se tam má někde něco namazat? Jinak ten motor jede bezvadně. Mám nastavených 9 asistencí a řídící jednotku přepropgramovanou…prostě to jede bezvadně, ale toto mě ničí! Všechno jsem postivě dotáhl. Pískání vychází z motoru, je ale problém toho docílit když mám kolo na montážním stojanu…tam to ani nepískne. Až se na to posadím a rozjedu se. Někdy je to v klidu několik dní a z toho potom denně poslouchám pískání…Na motoru mám najeto trochu přes 2000 km. Netušíte prosím náhodou někdo v čem může být problém? Předem díky za každou radu.
Mozno necistoty.
Uz si cistil a mazal ozubenie pod plastovym krytom?
Teda ja necistil, nerozoberal ale mazal teflonovym olejom v spreji.
Pokazde ked zacujem od motora divne zvuky streknem oleja do medzierky pri tanieri a pedale…
A je pokoj.
Zvykmu este vrzgat pedale,staci dotiahmut a je klud.
Mam 6500 km po roku a motor ide ako hodinky.
Díky za odpověď…je to přesně ono! Včera jsem do té mezery za talířem stříkl WD spray a je klid. Celkově se mi potom motor zdál být mnohem tišejší. I když jsem okolí dobře otřel, tak mám ale obavy jestli se tam teď nebude zanášet a nalepovat prach a nečistoty. Potom už asi nezbyde nic jiného než ten plastový kryt otevřít a očistit…
Ale ja som mu to napisal. Teflonovy olej v spreji je to co pise wamp.
NElepi a maze…
Ak si tam raz dal WD tak uz neviem ale ja davam od zaciatku teflon a slape ako ma
to zmobilu: No já jsem tam WD stříkl, ještě než jsi tady napsal tu odpověď…:-) To mi potom jenom potvrdilo, že jsem aspoň našel to správné místo. Nenastříkal jsem tam toho nějak moc, tak snad to nějak nebude vadit. WD spray je spíš na čistění, ale budu to sledovat. Je ale zajímavé, že mi tohle nedokázali poradit ani v podejně kde jsem Bafang kupoval a neporadili mi to ani na dotaz v EVBIKE. Všichni jen trvrdili, že se s tím ještě nikdy nesetkali…tak nějak nevím co si mám o tom myslet.
Tip ako jazdit i v zime…
Neoprenove „rukavniky“ RockBros
Pri teplote 0°C a rychlosti jazdy 30km/h je mozne jazdit bez rukavic v prijemnom teple…
Poznate to?