Takže ísť do toho alebo radšej to riešiť napríklad cez http://www.skladacikola.com? Nedávno som cez aliexpres objednal ventilátor do PC a došlo to v poriadku a z Číny bez zadržania colníkmi a bez akýchkoľvek ďalších problémov. Cormoran a kupoval si tam niečo drahšie či len lacné záležitosti?
Ventilátor do PC je prkotina akých prejde bez povšimnutia colnicou na tisíce, sám takých objednávam bez problémov desiatky. Colníci nie sú blbí, už sa prispôsobili, poznajú ebay a pod. Ak sa im niečo zdá že by z toho kvaplo, preklepnú si to na webe a hneď vedia cenu. Nedávno som objednával nejaké moduly pre zosilňovač, a keď som im dal výpis z paypal tak sa im to nezdalo, lebo oni si našli na webe cenu vyššiu (ja som využil pri kúpe možnosť zjednať cenu a tak som to mal lacnejšie) tak som musel dokladať ešte aj výpisy z banky a mail v ktorom bolo že predávajúci pristúpil na mnou navrhnutú cenu… Takže tak.
Väčšie veci ktoré po zaplatení všetkých poplatkov nevyjdú výrazne lacnejšie ako v tuzemskom obchode (prípadne v rámci EÚ) z číny neobjednávam… Riziká prevažujú nad benefitmi (možná vada, neskoršia reklamácia, servis, atď…)
Ja rozmýšľam o tej 36V 350W verzii, bežne jazdím do 200W dlhé trasy, viac výkonu, myslím je len na rýchlosť. Tiež som čítal že ta 48V 750W verzia sa prehrieva.
K tomu ešte adaptér na menšiu pílu a 42 pastorok dozadu a mohlo by to byť ono 🙂
Batérie mám dve 36V.
Displej C965 zobrazuje aj aktuálnu spotrebu vo Wattoch, čo môže byť veľmi zaujímavý údaj pre predstavu o výkone a zároveň aj možnosti vyhnúť sa prehrievaniu.
Nezobrazuje aktuálne napätie ale batéria sa dá dosť presne nastaviť, takže indikátor by mohol byť celkom vieruhodny.
Bafang ponúka dve verzie BBS 1 a 2. Líšia sa v riadiacej jednotke, BBS 1 je 6 Fet a 2 je 9 Fet aby zvládla dodať vyšší výkon do motora. BBS 2 má tiež hrubšie vinutie aby bola zachovaná rozumná kadencia pedalovania. Preto má aj o 5mm dlhší stator a teda aj stredové zloženie je dlhšie.
Zvyšok je taký istý, teda všetky ostatné mechanické súčiastky, vrátane lozisk a prevodov sú tie isté a musia zvládnuť viac menej dvoj-troj nasobnu záťaž v porovnaní ku BBS 1.
To su super informacie, ja som to nevedel. Dik za info Dusan.
Nie ste niekto z BA ci okolia a mate skusenosti s programovanim riadiacej jednotky motora?
Dik