Ahojte.
Co keby sme sa stretli. Na jar ked sneh ustupi?
Ze by sme svoje vyladene stroje predviedli niekde kde to bude vacsine vyhovat?
Mohla by tam byt skusobna trasa cestou i necestou. Lesom ci kaluzami…
A k tomu mozno gulasik a pivko 😉
Ked si tu tak pekne rozumieme
Co poviete?
Kto ste zo slovenska a kto odinakial?
Podla toho by sa miesto vybralo.
D.
Jasne súhlasím , som ze šulekova tj pri hlohovci, mesta prichádzajú k úvahu s tým že by som na stretku natankoval max bratislava – trenčín tj 80 km..
Uvidím ako sa zariadia ostatný ktoré mestá im vyhovujú :)..
Napríklad u mna by som vedel zaobstarať nabíjanie (zadarmo) ak sa bude dariť stránke tak aj občerstveničko…
…také že stredné slovensko aby to bolo z východu i západu porovnateľné ďaleko by sa dalo brat do úvahy? alebo ste veľká väčšina z zo západného slovenska?
ale hlavne nech to su kopce v lesoch s vyhladmi, potom prídem aj na kraj sveta:-)
Tak to by sme mali niaku chalupu zabezpecit aby sa nam stihli baterky cez noc nabit…
Teda ak sa tam na bikoch chystame dojst.
Z BA kamsi na stredne slovensko to bude riadna streka!
Ak budeme chcieť, všetko doriešime. Preto sa tiež hlásim. Ohľadom miesta konania sa prispôsobím. Som z TO, ale nie je problém ani stredné Slovensko, príp. Česko.
🙂 môžme vybrať aj geografický stred z miest odkiaľ pochádzame. Len ak to napríklad náhodou bude stred niektorej z vodných nádrží, tak môj ebike to bude ťažko znášať 🙂
Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 3 months používateľom Siki.
Tak si vravím že sem prispejem, že aby sa nezabudlo, lebo nápad je to veru dobrý… Ja som od Martina, Turčianska kotlina s okolím je pre e-bike super (preto som ho aj postavil…)
Priatelia, je to dobrý nápad, chce to i dobré tereny.na jar je dobre v maji júni.
Lubo N je z Turca, tam su fajn tereny, okolie čičmian, tiež fajn tereny…okolie banskej, brezna, liptov…ja dojdem rad, len nech je veela pekných kopcova aspon 100km trate.
Dam aj ja….poloha Vysoke Tatry. Teren moc rad nemam a ani bike tak nemam naladene…..na druhej strane trasy dake su aj u nas. http://www.vysoketatry.com/vcas/cyklotrasy/cyklotrasy.html a prevysenie na 7km dlzky 800m n.v. nieje zle 🙂 a hlavne mimo sezonu / prazdniny / aj bytko by nemusel bit problem, mozno len ten ze to mam pre max 8 ludi 🙂 http://tdm.sk
Pani zda sa ze stretko urobime.
Navrhujem v Sade JANKA KRALA v Bratislave
Napr uz tento vikend sobotu alebo v nedelu o 10:15 az 10:45.
Pripadne iny vikend.
Mohli by sem prist ebikeri z BA a okolia a rovnaaako i zaujemcovia o ebike.
Myslim ze stretko v tomto parku bude skor o kontaktoch ako jazdeni.
A neskor pride urcite i to horske jazdenie.
Tak co pridate sa?
V ktory termin?