Kedze ma zaujimaju veci okolo ebikov/kolobeziek a ich bateerii tak som sa rozhodol si zostrojit,poskladat vlastnu e-kolobezku a tu je vysledok. Motor 1000W v zadnom 20´kolese, Bateria 980WH – 48V,ocelova konstrukcia je vlastny navrh+znamy ju pozvaral…ostatne veci kupene v bicyklovom obchode, bateriu som si poskladal na mieru, do tvaru aby sa vosla pod naslapnu zonu,ktoru som chcel co najuzsiu, je pouzitych 78ks 18650 baterii Panasonic NCR18650B, spoje su pozvarane impulsovou zvarackou nato urcenou. Pouzity BMS obvod s viacerymi ochranami. Nemam foto zo skladnia baterie nakolko som menil telefon a zabudol som zalohovat fotky. Na nabyjanie pouzivam nabyjacku 48V/5A s aktivnym chladenim. Max rychlost po rovine je 45 km/h, dojazd orientacne okolo 50-80km nakolko som ju zatial nikdy uplne nevystavil, zalezi vela od vahy jazdca a terenu. Celkovo ako jediny velky minus povazujem vahu kolobezky, nemam odvazene ale to zelezo robi svoje, nabuduce by som urobil bud trubkovy ram alebo tensie telo. Inak je to delo 🙂
Attachments:
You must be
logged in to view attached files.