Bafang BBS x konverzia

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 46 až 53 (z celkového počtu 53 )
  • Autor
    Robikl
    Účastník (Participant)

Dle mého názoru pro silné ebike plynová rukojeť a pro pedelec čidla a chytrý systém. Ale záleží na každém, co je mu libo.

dusan
    Účastník (Participant)

Osobne používam aj rohy a gripy pre mňa sú bodom opory. Tempomat s reguláciou výkonu možno ale to je vlastne súčasný BBS. Uprednostňujem jednoduchosť v ovládaní bicykla.
    Teda ostáva ovládanie výkonu nohami čo si myslím je podstata jazdenia na bicykli.
    Nie som proti jednoduchým veciam ale nechcem si komplikovať jazdu ovládaním a hlavne sa sústrediť/vychutnavat jazdu.
    Tiež je pravda, že podobné riadenie výkonu by sa asi ťažko aplikovalo na motor o výkone jednej konskej sily a viac.
    Je to o potrebách a preferenciách 🙂

dusan
    Účastník (Participant)

Toto je moje finálne nastavenie po 900km, viac sa s tým urobiť nedá keďže snímač kadencie je prakticky previazany s motorom.

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    dusan
    Účastník (Participant)

Ďalšie dva, pre mňa užitočné doplnky.
    Snímače na hydraulické brzdy a 42z pastorok na Shimano XT kazetu.
    Pastorkom som zvýšil kadenciu, pedaluje sa ľahšie a zdravšie, vystačia mi úrovne 2-5 (vid hore príloha) , väčšinou sa pohybujem na úrovni 3, čo je do 100W, viacmenej už vôbec nepotrebujem počas jazdy meniť nastavenie dopomoci, čo zvýšilo komfort aj vďaka snímačom na brzdach. 4 úroveň kompenzuje 3tiu pri poklese napätia v poslednej tretine kapacity batérie, 5 úroveň je už vyslovene na veľmi ťažké výstupy. 2 úroveň, medzi ľudí, do mesta.
    Tiež som zalepil Loctite lepidlom kontra skrutku na ľavej strane stredu aby sa nepovolovala.

dusan
    Účastník (Participant)

Foto

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    pobrdny
    Účastník (Participant)

Ahoj, prosím Tě, na kolik vyjde objednání toho odpojovacího tlačítka z toho e-shopu „em“? Resp.kolik si účtují za poštovné a jak to dlouho trvá ? Nemám bohužel žádnou zkušenost se zahraničními e-shopy- Platí se to kartou, nebo dobírkou při dodání? Díky Petr

bob
    Účastník (Participant)
    pobrdny
    Účastník (Participant)

Ani ne,radši bych to tlačítko,nejen pro jednoduchost,ale třeba jako „nouzové stoptlačítko“,protože někdy člověk mimoděk otočí pedály a motor hned zabere,což je v určitých situacích nepříjemné (např.otáčení se,křížovatky,atd.)Nemám kvůli hydraulikám odpojovače,tak si to odpojování chci raději hlídat manuálně tlačítkem.Jen nemám zkušenost se zahraničními e-shopy,nemám představu,co stojí poštovné odkudsi z Číny….

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 46 až 53 (z celkového počtu 53 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.