Cyclone prestavba

Označené ako: 

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 106 až 112 (z celkového počtu 112 )
  • Autor
    Hacked By KholilXploit
    Účastník (Participant)

Má niekto skúsenosť s mazivom v cyclone?
    dole je pár fotiek,aby ste mali predstavu o čom píšem.
    Predpokladám že k tomu došlo v zime keď mrzlo a železo sa „scvrklo“ vytlačilo z motora mazivo.. otazka na dnes…
    Ako ho doplniť????
    v bode 1 vyslo… a az do bodu 2 … to znamena ze ho vytlacilo vonku ..a spravilo to „husenicku“ dlhu asi 3 cm… takze ziadne mazivo v nom asi uz nezostalo.

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    Hacked By KholilXploit
    Účastník (Participant)

A este k bajku. Vcera som zdemontoval motor, lebo uz nebol v jednej linii s tanierom.. nastala odchylka motora asi cez 6-7mm. Stalo sa to nahodou niekomu? Mozno mate niekto iny typ ako nejako inaksie motor namontovat? Videl som ze existuje aj ine uchytenie ako na stredovu osku… ma mozno niekto s nim skusenosti?
    Vdaka

bob
    Účastník (Participant)

Mrkni zde jak to mám já uchycené.
    http://bob54.rajce.idnes.cz/Kompletni_prestavba_elektrokola_2015/
    Jeto pevné že se to ani nehne.

Jinak k doplnění maziva musíš motor rozebrat tedy jen převodovku.
    Tohle ale mráz neudělá, je to dost divné.
    Každopádně rozebrat a zkontrolovat co se vlastně stalo.

Cyclone 500W: remontas

Hacked By KholilXploit
    Účastník (Participant)

Haha tak v prvom rade gratulujem ku peknej precíznej práci. Je to šikovne urobené. Pýtal si sa ma skúsenosti.
    Nemám na tom žiadne merače takže žiadne čísla ti tu sem neuvediem. Môžem povedať že je to a bola to dobra kúpa.. odhadom môžem povedať že som okolo 1000 Km urobil a šlape to… az na to mazivo, ktoré som spomínal že ho vytlačilo. A pár krát výmena vyhorených koncoviek. Pokúšal som sa ho rozobrať,ale nevedel som čo a ako to urobiť. Ešte som ti písal že sa mi to posunulo, čo v tvojom prípade nehrozí haha. Po spätnom namontovaní na bajk sa to zase tvári že je všetko ok.
    Takže zatial v skratke toľko. Ak ťa zaujíma niečo konkrétne..pýtaj sa, rád odpoviem.(možno to trošku potrvá, ale odpíšem)
    Peter

Hacked By KholilXploit
    Účastník (Participant)

Kto by mi vedel poradit ako by to vyzeralo ak by som namiesto plynovej packy chcel teraz namontovat Pas senzor? A aky?
    P
    Riadiaca jedntka Kelly, ale vacsina kablov je tam odstrihnuta.. tak to doslo z eclipse. buducnosti planujem este dokupit cycle analyst..mozno by sa to dalo tam pripojit?
    Vdaka.

bob
    Účastník (Participant)

Řj. kelly nepodporuje PAS.
    Musel by jsi změnit řj.
    Místo Pas použij tempomat.

Hacked By KholilXploit
    Účastník (Participant)

Vdaka za radu bob.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 106 až 112 (z celkového počtu 112 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.