viete poradit baterie + nabijacka +balancer proste vsetko co treba mam Lionky ale asi stracaju niake clanky kapacitu uz to bolo aj reklamovane EVBIKE 36V 13Ah zevraj zle BMS ale aj tak ked dam na maximum klesne baterka hned o dva dieliky a ked vypnem motor postupne sa vracaju spet.Asi pouzijem case Evbike + bezpecny obal pre lipol.Dakujem
V tej bat. čo máš sú biedne „notebookové“ články a niet divu že v záťaži nevládzu. 36V vyskladáš z Hobbyking LiPo ako 6s+4s, myslím že ešte stále sú v akcii Multistar 6s a 4s 16Ah. Minimálne potrebuješ balancer na kontrolu a úvodné (prípadne neskoršie) balancovanie, niečo takéto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31468__HobbyKing_8482_Battery_Medic_System_2S_6S_EU_Warehouse_.html
Nabíjať to pôjde aj bežnou nabíjačkou pre 36V Li-Ion batérie.
Aby sa vylúčilo riziko podbitia batérie treba si namontovať na bike malý voltmeter alebo modelársky wattmeter a sledovať napätie a v prípade wattmetra prípadne aj spotrebované Ah.
Dakujem za info.
potreboval by som link na vsetky konektory co k tomu treba aj s BMS jednotkou ktora by pasovala.Mam Bafang stredovy BBS01 250W peak 500W Dakujem
Já to mám postavené tady podle toho návodu na fóru. Mám taky 250W středový a mám to v malých brašnäch na nosiči. Beru si jednu nebo víc podle délky jízdy. Nevím co by se tam mělo přebijet. Normálně propojené do série s pojistkou a čtyřpólovým přepínačem.
Autor
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.