Hmm, ja by som viac rozmyslal o sprevodovani ako o vykone, kedze na to chces vozit do kopca aj deti. V tom pripade by som uvazival o Cyclone s tromi stredovymi kolieskami, kde najmensie ma 32 a to sa uz dostavas do pomeru mozno 32:32, s cim by si nemusel mat problem vyjst asfaltove kopce.
S pomerom 48:32 sa pohnes mozno po rovine.
Cyclone má sice trojtác ale jeden z nich slouží k přenosu pohonu řetězem z motoru.
U 8FUN se to řeší právě nabou dualdríve která nahrazuje plně trojtác.
Zdravim, tak sa ozyvam po 3 mesiacoch s nejakymi skusenostami.. Bateria je super, funguje perfektne, len som musel menit nabijacku-zoskratovala-asi vadna seria..
Jazdime väcsinou po rovine, sem tam male prevysenie cca.400m dojazd ma cca.45-50km..
Nabijame kazdy tredi den ked na bat.su len 3ledky z piatich..
Inak PEDELEC celkom v pohode, clovek musi stale pedalovat po odpojeni kablika co ste mi tu poradili maximalka cca.22km/h..
Nemohol som ale spavat ze preco to ide tak slabo. Rozobral som som RJ, hladal konektor na plynovu packu. Objednal v CZ pre istotu 2 typy, nakoniec funguje ten jednoduhsi..
Zapojil nasadol a dostal som sok.. tak som dal plny plyn a ebike jak maly moped tah jak cip, k tomu som zapedaloval.. Nechapem, z tej bat.ide asi daleko viac ako PEDELEC, maximalka 30km/h aj bez slapania..
Nakoniec sa Vam tu chcem vsetkym podakovat za rady ktore ste mi dali fakt pomohli. Nebit tejto stranky, nejazdime na ebike..
Planujem v hoteli kde pracujem prerobit 5 horskych MTB na ebike.Urcite stredovy motor, koli EU obmedzeniam asi len 250W..Este hladam zdroj kde nakupit..
Majte sa zatial krasne
Marcel
Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 2 months používateľom mrqua11.