Ešte, upresním. 20%-40% max prúdu, tak má nastavenú PAS asistenciu, po 10% každá uroven, 0-9.
Max prúd je 25A, t. j. 5-10A, t.j. 240-480W pri dlhšom stúpaní.
Používa ale len 12s LiPo, čo môže byť tiež čiastočne dôvod prehrievania. Keď dáš originál 48V Li ion, kde je 13s, napätie bude vyššie a prúd nižší, čiže nižšie straty.
dusan, k tomu prehrievaniu bafangu, ten chlapik ma 29 “ kolesa, tj potrebuje ine prevody, ja mam 26″ kvoli obratnosti na chodníkoch, je to znacny rozdiel. motor ma tepelne cidlo, pišu, tak ak sa prehreje vypne. Kdesi inde som cital, že sa hrial kým mal 6 fet controler, ale tento nový vraj znaša 25A bez prehriatia. tak neviem,uvidim o týžden, dva, ked to zmontujem..
No teraz som sa dozvedel ze tie 42z pastorky su oficialne vyrobcom podporovane len pre 10 rychlostne kazety a ze vraj plne rozoberatelne su od rady XT vyssie.
Cize kazetu na ten 42z pastorok mi odporucil
Systém s prevodníkom a rozširujúcim pastorkom je možné použiť iba pre systémy 1×10 rýchlostí.
Vy ste si vybrali 9 kolovú kazetu a reťaz. Na 9 rýchlostí ten systém nefunguje, pretože 9k. reťaz je širšia oproti 10k. reťazi.
Tak isto z kazety nie je možné vyhodiť jeden malý pastorok a nahradiť ho veľkým 42z. pastorkom E-13 ERC.
Od SHIMANO je so systémom kompatibilná kazeta XT CS-M771 11-36z. http://www.gravity-shop.sk/index.php?route=product/product&filter_name=m771&product_id=229
Zatial nie, je tam volnobezka, mozno identicka s Cyclone rozmermy, keby sa ale ten adapter urobil clenuty nad pastorok motoru, myslim ze by tam nemusel byt problem namontovat dve 104mm BCD pily, napr. 30z a 40z z oboch stran.
Dolu v specke pisu 81mm BCD ale nie som si isty, je tam 6 dier a ma byt iba 5 pre 5mm sroby.
Tiez otazka je, co by urobili dve pily s tou volnobezkou, co je v principe dokolecka opakovany problem pri tychto systemoch. Volnobezky su stavane na silu, ktora posobi priamo na ich stred. Pokial je sila rozlozena po bokoch uz je vhodne pouzit loziska na posilnenie.
Preto aj spravne vyrobeny adapter, ktory akurat cieli na stred osi volnobezky je velmi ucinny.
Ta „sila rozlozena po bokoch“ sa spravne nazyva klopny moment. Neviem ako vyzera situacia, lebo v Tvojej prilohe nic nevidim, ale napada ma, ci sa neda vhodne kompenzovat klopny moment podlozkami k adapteru?
Podľa tohto obrázku tam asi menšia píla ako 36z nevojde a musí byť namontovana z vnútornej strany keďže tak či tak je to už dosť odsadene kvôli Bafang prevodovke.