Mid drives are unbeatable for hill climbing ability, and paired with an internally geared hub like the NuVinci N360, this motor can climb virtually anything.
myslím, že toto by bolo riešenie nahradzujúce dvojprevodník. Zaroven by bolo skvele pre jazdu v lese, terene blate.
co o tom viete?
Tie „spider adaptery“ Vam akekolvek vyrobim z nerezu, alebo aj duralu vypalenim laserom. Ak by ste chceli sustruzene, tak je to drahsie. Ale osobne neviem naco sustruzit, ked si to viete vypodlozit podlozkami akými len chcete… Tu je odkaz na moje dnesne staticke testovanie po 2km jazde – skuske nového drziaka motora. Vidno tam aj ten moj adapter (volnobezka – BCD 104), pasuje a funguje dobre:
Vyššie napätie je fajn, v kombinácii s prevodmi je možné ísť do vyšších otáčok a tým do vyššej účinnosti a tým aj do vyššieho výkonu pri rovnakých stratách.
Siki má 42z, 41z je asi to najmenšie čo sa dá nad prevodovku a vylepší to retazovu linku.
Ozaj, ako si pokročil s tým programovaním? Ja som dnes kúpil ten interfejs v GME.
Môžme sa potom niekde stretnúť.
Inak Dusan pozeral som ten prevodnik z GME.
Mas tusenie ako ho pouzit? Ktore piny?
Stretnut sa iste mozme ak si z BA ci okolia, konecne sa oteplilo a da sa o5 bikovat
Komentáre