Yamaha eBike System

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 142 )
  • Autor
    LuboN
    Účastník (Participant)

Klotas, si jasným príkladom toho, že kde je vôľa, tam je aj cesta 🙂 Inak, koľko asi vyjde výroba jednej takej kostry?

klotas
    Účastník (Participant)

no to ti poviem celkom presne :
    plech ENAW 5754 (AlMg3) 3x1000x2000 mm 120e /ale stoho plechu mozes spravit dva kastliky/
    kostra specialized2005 na inzerat 200+6 posta
    ohnutie a vyrezanie plechu 150
    zvaranie 500e

zda sa to ze vela penez ale za podobne si pytaju podobne ceny . ale chapes ja som si toto nasiel na fore ,ze ooouu aky ebike mal tam zopar videii videl som ze to funguje na pohlad pekne a hovorim si tento si poskladam.

LuboN
    Účastník (Participant)

Tak to ozaj nie je málo, ale zase ten punc originality a to že si si to celé vyrobil má niečo do seba. Taký rám od Vector-a by asi vyšiel lacnejšie, Quilbix zas čosi viac. Najväčšiu nevýhodu takýchto rámov vidím v tom, že to už na prvý pohľad nie je bicykel. Samozrejme mimo cestu už je to úplne fuk, a zatiaľ ešte asi aj na nej.

wamp
    Účastník (Participant)

no do 2000 by si sa mohol vojsť..ale budeš mať naozaj originál..fandím ti

klotas
    Účastník (Participant)

ano je to dost .) ale ked nieco chces je ti jedno…ono by som na dalsich ramoch uz setril lebo aj ohybanie a vyrezanie aj zvarac povedali ze uz by to bolo lacnejsie lebo by vedeli do coho idu.
    niekto tu chcel carbon .))
    https://nyxbikes.com/
    ano je scoho vyberat ale ja som zacal koncom minuleho leta a az teraz sa objavuju co raz viac takychto ramov.
    http://www.hi-powercycles.com/ tiez sli cestou svojho unikatneho duraloveho ramu ale kukaj tie ceny !
    no mna to vide na 4500e komplet aj z lakom .ale takym ako chcem ja cize zelena digital-camo kamuflaz .) jak na maskacoch. hydrografika.

pivnicek
    Účastník (Participant)

Klotas, LuboN, klobuk dole. Odviedli ste kus roboty… Ale suhlasim s LuboNom, ze to uz straca vyraz bajku. Uz to zacina byt motorka offroad a prestava to byt nenapadne. A ani peniaze neusetris, skor naopak, kopu roboty a casu. Este by ma zaujimala hmosnost Vasich bajkov bez elektrifikacie a aj s nou?

klotas
    Účastník (Participant)

moj by mal mat 35kg az 37kg ale zas ja vazim musiu vahu 60kg. .)) ja viem ze to uz neni na pohlad normalne snad to pochopia policajti . ale zas nebudem stym lietat budem to brat ako normal bike.a v kastliku na pokutu .))

wamp
    Účastník (Participant)

neviete či teraz v sobotu nieje v Košiciach nejaka vystava ebikov? alebo nejaka akcia?

pivnicek
    Účastník (Participant)

Kto je z fora z Kosic? Viem to nejako zistit? V piatok ideme s kamarátom zajazdit do Kavecian. Neprida sa niekto?

pivnicek
    Účastník (Participant)

wamp, mala byt akcia „Škoda Bike & Tour“. Ale akcia bola z dôvodu rekonštrukcie na dialnici D1 ZRUŠENÁ.

wamp
    Účastník (Participant)

ja by som sa pridal, ale zatial niesom motorizovaný:-)

pivnicek
    Účastník (Participant)

tak to budes mat tazke 😛

LuboN
    Účastník (Participant)

Pivnicek, priateľkin bike čo som dal fotku pribral cca 10kg, koľko to má celkom nemám teraz ako odvážiť… Môj pribral cca 11kg na váhe a svoj druhý čo dokončujem bude mať batériu o takmer kilo ťažšiu.

wamp
    Účastník (Participant)

nepozná niekto tento motor?je porovnateľný s yamahou?
    tá predná vidla s pružením odspodu je dobra?

http://starbike.sk/shop/bulls-e-stream-fs-3-2015/

pivnicek
    Účastník (Participant)

LuboN, bajk sa da odvazit tak, ze hodis bajk na zadne koleso a postavis sa aj s nim na osobnu vahu. Potom odvazis seba a rozdiel Ti hodi vahu bajku.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 46 až 60 (z celkového počtu 142 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.