no to ti poviem celkom presne :
plech ENAW 5754 (AlMg3) 3x1000x2000 mm 120e /ale stoho plechu mozes spravit dva kastliky/
kostra specialized2005 na inzerat 200+6 posta
ohnutie a vyrezanie plechu 150
zvaranie 500e
zda sa to ze vela penez ale za podobne si pytaju podobne ceny . ale chapes ja som si toto nasiel na fore ,ze ooouu aky ebike mal tam zopar videii videl som ze to funguje na pohlad pekne a hovorim si tento si poskladam.
Tak to ozaj nie je málo, ale zase ten punc originality a to že si si to celé vyrobil má niečo do seba. Taký rám od Vector-a by asi vyšiel lacnejšie, Quilbix zas čosi viac. Najväčšiu nevýhodu takýchto rámov vidím v tom, že to už na prvý pohľad nie je bicykel. Samozrejme mimo cestu už je to úplne fuk, a zatiaľ ešte asi aj na nej.
ano je to dost .) ale ked nieco chces je ti jedno…ono by som na dalsich ramoch uz setril lebo aj ohybanie a vyrezanie aj zvarac povedali ze uz by to bolo lacnejsie lebo by vedeli do coho idu.
niekto tu chcel carbon .)) https://nyxbikes.com/
ano je scoho vyberat ale ja som zacal koncom minuleho leta a az teraz sa objavuju co raz viac takychto ramov. http://www.hi-powercycles.com/ tiez sli cestou svojho unikatneho duraloveho ramu ale kukaj tie ceny !
no mna to vide na 4500e komplet aj z lakom .ale takym ako chcem ja cize zelena digital-camo kamuflaz .) jak na maskacoch. hydrografika.
Klotas, LuboN, klobuk dole. Odviedli ste kus roboty… Ale suhlasim s LuboNom, ze to uz straca vyraz bajku. Uz to zacina byt motorka offroad a prestava to byt nenapadne. A ani peniaze neusetris, skor naopak, kopu roboty a casu. Este by ma zaujimala hmosnost Vasich bajkov bez elektrifikacie a aj s nou?
moj by mal mat 35kg az 37kg ale zas ja vazim musiu vahu 60kg. .)) ja viem ze to uz neni na pohlad normalne snad to pochopia policajti . ale zas nebudem stym lietat budem to brat ako normal bike.a v kastliku na pokutu .))
Pivnicek, priateľkin bike čo som dal fotku pribral cca 10kg, koľko to má celkom nemám teraz ako odvážiť… Môj pribral cca 11kg na váhe a svoj druhý čo dokončujem bude mať batériu o takmer kilo ťažšiu.